Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη με δολοφονία βρέφους - Το σκότωσε η ανάδοχη μητέρα του

"Πάγωσε" η κοινή γνώμη

13 Μαΐου 2022 15:54
Φρίκη με δολοφονία βρέφους - Το σκότωσε η ανάδοχη μητέρα του
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φρικτό έγκλημα, έλαβε χώρα στη Βρετανία, με μία ανάδοχη μητέρα να σκοτώνει το 12 μηνών μωρό, καθώς δεν άντεχε το κλάμα του! Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στη Πάτρα.

Ο λόγος για την 38χρονη Λόρα Καστλ η οποία αρνείται ότι δολοφόνησε τον μικρούλη Λέιλαντ Τζέιμς Κόρκιλ

Η κατηγορούμενη υποστήριζε ότι ο θάνατος του Λέιλαντ Τζέιμς ήταν ένα τραγικό δυστύχημα, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, όταν παραδέχθηκε ότι τον σκότωσε την παραμονή της δίκης της.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε αρχικά, ταρακούνησε έντονα το μωρό «για να σταματήσει να κλαίει» και εκείνο έπεσε από τα γόνατά της στο πάτωμα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το 12 μηνών βρέφος ζούσε με τους υποψήφιους θετούς γονείς του – τη Λόρα Καστλ και τον 35χρονο σύζυγό της Σκοτ- όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σπίτι τους, στο Μπάροου ιν Φέρνες, στο Λάνκασαϊρ, στις 6 Ιανουαρίου πέρυσι.

 Φρίκη με δολοφονία βρέφους - Το σκότωσε η ανάδοχη μητέρα του

Κατά τη νεκροψία νεκροτομή διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υποδήλωναν εγκληματική ενέργεια.

Το ζευγάρι σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε δυσκολία να δεθεί με το μωράκι και εν αγνοία των κοινωνικών λειτουργών, αναφέρονταν σ’ αυτό με επιθετικά και δυσάρεστα σχόλια, όπως “σκ@τ@σακούλα”, “χοντρό σκ@τ@ και άλλους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τα μηνύματα της γυναίκας, η Καστλ φερόταν βίαια στο παιδί. Η ίδια είπε ότι έχασε το μυαλό της όταν το πρωινό της 6ης Ιανουαρίου ο μικρούλης δεν σταματούσε να κλαίει, αφού του είχε δώσει πρωινό. “Ταρακούνησα το όμορφο αγόρι μου. Απλώς ήθελα να σταματήσει να κλαίει” είπε στον δικηγόρο της. “Πόση δύναμη χρησιμοποιήσατε;” τη ρώτησε ο συνήγορός της. “Δεν ξέρω αλλά θα έλεγα αρκετή”, απάντησε αυτή.

Στην ερώτηση του δικηγόρου “Τι πέρασε από το μυαλό σου όταν το ταρακούνησες μέχρι να βγει η ζωή από μέσα του;” εκείνη απάντησε, “σε παρακαλώ σταμάτα να κλαις, σταμάτα να κλαις! Ήθελα να σταματήσει!”.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share