Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Να αισθανθώ ικανοποίηση με τον όρο ισόβια κάθειρξη που δεν ισχύει;» (Video)

Καταπέλτης η Εισαγγελέας για τους δολοφόνους της

13 Μαΐου 2022 13:47
Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Να αισθανθώ ικανοποίηση με τον όρο ισόβια κάθειρξη που δεν ισχύει;» (Video)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To δρόμο για την τιμωρία και των δύο κατηγορουμένων που δικάζονται σε δεύτερο βαθμό για το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, έδειξε η Εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, Ευσταθία Καμπαγιάννη, ζητώντας από τους τακτικούς δικαστές και τους ενόρκους να κηρύξουν ενόχους και τους δυο δράστες.

Σε πρώτο βαθμό και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν κριθεί ένοχοι για τη μαρτυρική δολοφονία που επιφύλαξαν στο θύμα τους και έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 15 χρόνια κάθειρξη ο καθένας. Παρούσα στο δικαστήριο ήταν και η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, με τη μητέρα της κοπέλας να ξεσπά σε βάρος των κατηγορουμένων για το ανεπανόρθωτο κακό που προκάλεσαν στην κόρη της .

«Τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια και όχι ποινές χάδια. Να είναι πραγματικά ισόβια και έτσι θα «ανατραπεί» το χέρι κάθε επίδοξου δολοφόνου. Αν υπάρχει παραδειγματική τιμωρία, ανακόπτουμε το χέρι κάθε επίδοξου εγκληματία», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη,λίγες ώρες μετά από την εισαγγελική πρόταση για τις ποινές στους δύο κατηγορούμενους, στην δίκη που ολοκληρώθηκε στο Εφετείο.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αναφέρθηκε σε οικογένειες που βιώνουν ανάλογα δράματα με την δική της σε όλη την Ελλάδα, μετά από γυναικοκτονίες που τους έχουν στερήσει αγαπημένα πρόσωπα και τις έχουν βυθίσει στο πένθος.

«Δεν μπορεί να είναι η ποινή μερικά χρονάκια και να λέει ο Αλβανός ότι ζητά δεύτερη ευκαιρία. Το παιδί μου ζητούσε δεύτερη ευκαιρία να το πάνε στο νοσοκομείο και το πέταξαν ζωντανό από τα 10 μέτρα», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share