Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Τρελά ερωτευμένη με τον Μπάμπη: Η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν!

Ποια είναι;

13 Μαΐου 2022 12:10
Τρελά ερωτευμένη με τον Μπάμπη: Η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και λίγα 24ωρα έχει ξεκινήσει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε πέρυσι τη δολοφονία της συζόυγου του, Κάρολαϊν Κράουτς σε μία υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης μητέρας του παιδιού του απολογήθηκε για περισσότερες από 10 ώρες. Όπως υποστήριξε, η Κάρολαϊν ήταν βίαιη προς εκείνον, δημιουργώντας τεράστιες αντιδράσεις με την υπεραπιστική του γραμμή.

Ωστόσο όπως φαίνεται έχει βρει μία απροσδόκητη σύμμαχο.

Μία μυστηριώδης γυναίκα βρίσκεται έξω από τα δικαστήρια και δηλώνει υπέρ του πιλότου. Όπως υποστηρίζει μάλιστα στην εκπομπή «T-live» νιώθει για εκείνον έλξη ενώ υπογραμμίζει ότι δεν είναι η μόνη.

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση τα ης δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά του. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του» ανέφερε η γυναίκα.

Όπως υποστήριξε η εν λόγω κυρία, έχει γράψει στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο γράμμα. «Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως», δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως τον έχει συγχωρέσει για το έγκλημα που έκανε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share