Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έγινε το μνημόσυνο για την Καρολάιν στην Αλόννησο! Σε άθλια κατάσταση οι γονείς της λόγω της δίκης του Μπάμπη - Νέες φωτογραφίες (Video)

Η Καρολάιν σε ευτυχισμένες στιγμές να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό

12 Μαΐου 2022 10:58
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έγινε το μνημόσυνο για την Καρολάιν στην Αλόννησο! Σε άθλια κατάσταση οι γονείς της λόγω της δίκης του Μπάμπη - Νέες φωτογραφίες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν παραμένουν στην Αλόννησο έχοντας στην αγκαλιά τους τη μικρή Λυδία, ενώ στην Αθήνα είναι σε εξέλιξη η δίκη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Πριν από λίγες μέρες, τελέστηκε το μνημόσυνο της Καρολάιν για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία της, στις 11 Μαΐου του 2021. Στο μεταξύ το Star φέρνει στο φως νέες φωτογραφίες από τη ζωή της άτυχης κοπέλας.

Οι φωτογραφίες που αποκάλυψε σήμερα το Star βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Σε αυτές, φαίνεται η Καρολάιν σε ευτυχισμένες στιγμές να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό. Είναι φωτογραφίες από εξόδους, από ταξίδια και από το γάμο τους, τις οποίες τράβηξαν οι καλεσμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο της Καρολάιν τελέστηκε το Σάββατο στην Αλόννησο, χωρίς την παρουσία της μητέρας τους Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η μητέρα της Καρολάιν ήθελε να γίνει εκείνη την ημέρα αντί για σήμερα, προκειμένου να αποφύγει τη δημοσιότητα.

Ο ιερέας μιλώντας στο Star λέει χαρακτηριστικά: «Το είχε μεγάλη ανάγκη η Σούζαν. Δεν είναι καλά ψυχολογικά αυτό το διάστημα λόγω της δίκης. Ήθελε να γίνει νωρίτερα η δέηση για να μην έχει πολύ κόσμο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share