Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Πρώην του 55χρονου είχε προειδοποιήσει την 43χρονη - «Είχε προσπαθήσει να με...» (video)

Ακόμη μία σοκαριστική αποκάλυψη για τον συζυγοκτόνο!

10 Μαΐου 2022 18:01
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Πρώην του 55χρονου είχε προειδοποιήσει την 43χρονη - «Είχε προσπαθήσει να με...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει σοκάρει η είδηση της νέας γυναικοκτονίας στην Καβάλα, ενώ οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον συζυγοκτόνο είναι συγκλονιστικές.

Ο συζυγοκτόνος της Καβάλας απολογείται στις δικαστικές αρχές, την ώρα που στη δημοσιότητα βγαίνουν σοκαριστικά στοιχεία για το βίαιο παρελθόν του. Όπως είπε στο mega, πρώην σύντροφος του δράστη, είχε αποπειραθεί να πνίξει την ίδια δύο φορές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Όπως λέει η γυναίκα, με την οποία είχε δύο χρόνια σχέση, στην αρχή ο 55χρονος δημιουργεί την τέλεια εικόνα για τον χαρακτήρα του, τα πράγματα όμως αλλάζουν γρήγορα και δραματικά. Η ίδια, μετά τις δύο απόπειρες εναντίον της, δεν τον κατήγγειλε στην αστυνομία και αποφάσισε να απομακρυνθεί.

Είχε επικοινωνήσει με την 43χρονη φαρμακοποιό η πρώην του 55χρονου

Το πιο συγκλονιστικό είναι, πως επικοινώνησε με την 43χρονη όταν έμαθε ότι παντρεύτηκαν με τον 55χρονο και την προειδοποίησε για το βίαιο παρελθόν του.

«Μπάμπης νούμερο 2...!» - Ανατριχάζει ο Δημήτρης Σούρας για τον γυναικοκτόνο της Καβάλας (Video)

Το ψυχολογικό προφίλ του γυναικοκτόνου της Καβάλας σκιαγράφησε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, βρίσκοντας ομοιότητες με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο κ. Σούρας χαρακτήρισε τον γυναικοκτόνο «Μπάμπη νούμερο δύο».

«Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αντικοινωνικής διαταραχής της προσωπικότητας. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δράστης ήταν βίαιος και απειλητικός. Ο κόσμος τι άλλο πρέπει να δει για να καταλάβει ότι ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας είναι εκεί και περιμένει; Ο δολοφόνος έχει δείγματα και συμπτώματα, αλλά εμείς δεν θέλουμε να τα δούμε για να προλάβουμε», είπε.

Παράλληλα, το βίαιο παρελθόν του 55χρονου από την Καβάλα ο οποίος στραγγάλισε τη σύζυγό του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αποκαλύπτεται σήμερα (9/5), μέσα από στοιχεία παλαιότερης δικογραφίας που αφορά ξυλοδαρμό πρώην κοπέλας του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share