Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατριχίλα έναν χρόνο μετά το θάνατο της Καρολάιν - Οι τελευταίες διακοπές πριν τη σκοτώσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Νέο ντοκουμέντο στην φόρα

9 Μαΐου 2022 22:47
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατριχίλα έναν χρόνο μετά το θάνατο της Καρολάιν - Οι τελευταίες διακοπές πριν τη σκοτώσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχίλα προκαλείται από ένα νέο ντοκουμέντο, που έρχεται έναν χρόνο μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και δείχνει τις τελευταίες διακοπές του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν.

Ο πιλότος κάθεται αύριο και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του στην οποία θα εξηγήσει πώς έφθασε στο σημείο να πνίξει την άτυχη κοπέλα πριν από ένα χρόνο.

Σε βίντεο και φωτογραφίας που έφερε στη δημοσιότητα το Star απεικονίζονται οι τελευταίες διακοπές της Καρολάιν όπως τις έχει καταγράψει ο ίδιος ο κατηγορούμενος στο κινητό του. Το κορίτσι κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου στο Ντουμπάι και βγήκε πηγαίνοντας προς το σύζυγό της.

Μαζί τους σε εκείνο το ταξίδι έχουν και τη μικρή Λυδία, την οποία κρατούσε στην αγκαλιά της η μητέρα της. Δεν την αποχωριζόταν στιγμή και έπαιζε μαζί της μέσα στην πισίνα.

Δεκάδες βίντεο με την Καρολάιν και το μωρό βρέθηκαν στο κινητό του κατηγορουμένου μετά το έγκλημα. Κατέγραφε συνεχώς την γυναίκα του να κοιμάται αγκαλιά με τη μικρή Λυδία και τη βγάζει βόλτα με το καρότσι.

Σε ένα άλλο βίντεο που τραβά και πάλι ο πιλότος φαίνεται αρχικά ο ίδιος, έχοντας σε μάρσιπο το παιδί, και στη συνέχεια τραβά την Καρολάιν αλλά και τη Ρόξι το σκύλο που επίσης κατηγορείται ότι θανάτωσε. Ακούγεται η φωνή της άτυχης κοπέλας. Στο τέλος στρέφει και πάλι τον φακό στον ίδιο.

Η Καρολάιν τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με τις καταθέσεις έδειχνε θλιμμένη και αυτό αποτυπωνόταν και στην κάμερα.

Στο κινητό του ο κατηγορούμενος είχε επίσης δεκάδες βίντεο από τη δουλειά του με πτήσεις και συναδέλφους του.

Καρολάιν σε διακοπές

Απολογείται ο Μπάμπης

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγείται και πάλι αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Η ώρα της απολογίας του πλησιάζει, ενώ την Τετάρτη κλείνει ακριβώς ένας χρόνος από το έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε και πάγωσε την Ελλάδα.

«Ο εντολέας μου αναμένει την απολογία του και αναμένει να διαφωτίσει τα πάντα. Θα καταθέσει για όλα αυτά που έχουν γίνει και θα απαντήσει σε κάθε ερώτημα που θα υπάρχει. Είναι σε στάδιο αναμονής και με μεγάλη αγωνία», δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, επιχειρώντας να φέρει μια νέα ανατροπή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share