Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γυναικτονία στην Καβάλα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος! Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για τη δολοφονία της 43χρονης - Έτσι έγινε η οικογενειακή τραγωδία (Video)

Όλα τα νέα στοιχεία στο φως - Τι λέει η υπάλληλος που δούλευε στο φαρμακείο

7 Μαΐου 2022 09:04
Γυναικτονία στην Καβάλα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος! Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για τη δολοφονία της 43χρονης - Έτσι έγινε η οικογενειακή τραγωδία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μακραίνει η μακάβρια λίστα των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα. Η 43χρονη Αΐντα από την Καβάλα είναι το 20ό θύμα που πέθανε από τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος την στραγγάλισε μέσα στο φαρμακείο της, στερώντας από τα δύο ανήλικα παιδιά τους τη μητέρα τους.

Η τραγωδία σημειώθηκε προχθές στις πέντε το απόγευμα στις Πηγές του Δήμου Νέστου. Θύτης ο 55χρονος βετεράνος αθλητής του στίβου ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του επιχείρησε για περίπου επτά ώρες να αυτοκτονήσει, χωρίς να τα καταφέρει, προκαλώντας τραύματα στον εαυτό του.

Τελικά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα τηλεφώνησε στις Αρχές, λέγοντας "έκανα κακό στη γυναίκα μου". Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν την φαρμακοποιό νεκρή πάνω σε ένα κρεβάτι που υπήρχε σε δώμα πίσω από την επιχείρηση, ενώ δίπλα ήταν ο δράστης, ο οποίος αιμορραγούσε, έχοντας τραύματα σε καρπούς και λαιμό.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, έχοντας διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, ενώ από τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς, δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε.

«Ήταν μια ήσυχη οικογένεια», λένε μάρτυρες

Φίλη της 43 είπε στην τηλεόραση του Star: «Έλεγαν πως την ζήλευε, πως την έλεγχε. Ήταν πολύ όμορφη και αυτός τη ζήλευε πάρα πολύ».

«Ο 55χρονος ήταν ένας άνθρωπος πολύ μαζεμένος. Λέγαμε μια καλημέρα, τι κάνεις αλλά αυτό. Η κοπέλα ήταν έξω καρδιά», είπε κάτοικος της περιοχής που γνώριζε το ζευγάρι.

Αγανακτισμένοι εμφανίζονται κάτοικοι που έμαθαν για το περιστατικό. «Έχει σώσει ζωές αυτή η κοπέλα που σκότωσε το κτήνος», ανέφερε ένας άνδρας που γνώριζε την αδικοχαμένη Αιντα.

«Δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα στο χωριό. Εμείς τους βλέπαμε τους χαιρόμασταν. Έχουμε όλοι σοκαριστεί», είπε ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.

Τι λέει η υπάλληλος που δούλευε στο φαρμακείο

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 55χρονο που στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, ήταν η υπάλληλος του φαρμακείου που πήγε να του παραδώσει τα εφεδρικά κλειδιά, όπως της είχε ζήτησε.

Η κοπέλα μιλώντας στην τηλεόραση του Star είπε μεταξύ άλλων ότι «ο δράστης φαινόταν ταραγμένος, όμως ποτέ δεν περίμενε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο»

«Και όταν βγήκε ήταν λίγο ταραγμένος, αλλά εντάξει ήταν γενικώς υπερκινητικός δεν θεώρησα... Δεν είδα την Αίντα πίσω από τον γκισέ στον πάγκο. Λέω εντάξει, θα είναι μέσα στην κουζίνα ή μέσα στο δωμάτιο», είπε η υπάλληλος του φαρμακείου.

Όπως είπε η κοπέλα, δεν ακούστηκε ο παραμικρός θόρυβος που να προμήνυε ότι κάτι δεν πάει καλά και τα ανεβασμένα στόρια του μαγαζιού ήταν το στοιχείο εκείνο που την έκανε να ανησυχήσει.

«Δεν ακούστηκε τίποτα, απολύτως τίποτα. Τα στόρια που δεν ανέβηκαν ποτέ ήταν η αιτία να ανησυχήσω... Πήρα τη μητέρα της και θεώρησα ότι πρέπει να καλέσω την αστυνομία, γιατί κάτι δεν πηγαινε καλά.

Γιατί έβλεπα και τα δύο αμάξια παρκαρισμένα απ΄έξω, κλειστά τα πάντα και δεν είχε συμβεί ποτέ αυτό. Δεν είχα εγώ τα δεύτερα κλειδιά για να μπω μέσα. Κι ευτυχώς που δεν τα είχα. Ίσως τα ζήτησε για να μην δω εγώ όλο αυτό ή να μην μπορέσω εγώ να μπω μέσα», πρόσθεσε.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Ο συζυγοκτόνος προμελέτησε και σχεδίασε το έγκλημα

Η γυναικοκτονία της 44χρονης ήταν προμελετημένη, εκτιμά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Το έγκλημα θα μπορούσε να είχε αποτραπεί εάν η 44χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία και είχε καταθέσει εναντίον του. Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που κυριαρχείται από παθολογική ζήλια», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

«Προμελέτησε και σχεδίασε μέχρι τελευταίας κεραίας το έγκλημα αυτό. Ήξερε ότι στο φαρμακείο υπάρχουν κάμερες και καταγράφουν τα πάντα. Δεν πιστεύω ότι ήταν εν βρασμώ. Και ο αυτοτραυματισμός του ήταν σικέ. Έλεγε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει για να έχει ένα καλό ελαφρυνικό στην πορεία», κατέληξε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share