Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τα πάντα! (Video)

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση!

6 Μαΐου 2022 20:23
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τα πάντα! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 43χρονη φαρμακοποιό, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγο της μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγές στην Καβάλα.

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης 43χρονης μητέρας των δύο παιδιών, που βρήκε τραγικό θάνατο στο φαρμακείο της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της ήταν βίαιος, καθώς στραγγαλίστηκε!

Ο 55χρονος σύζυγός της φέρεται να έσφιξε τα δάχτυλά του σαν «τανάλια» στον λαιμό της 43χρονης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, εκτός από τα σημάδια που βρέθηκαν στον λαιμό της 43χρονης, διαπιστώθηκε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου στις Πηγές του Δήμου Νέστου κατέγραψε τα πάντα, με την Ασφάλεια Καβάλας να έχει στα χέρια της το οπτικό υλικό ώστε να εμπλουτίσει τον φάκελο με τα στοιχεία για την άγρια δολοφονία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τραγική ειρωνεία με την γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η τελευταία ανάρτηση της 43χρονης - «Ποτέ μην μετανιώνεις...»

Νεκρή από τα χέρια του 55χρονου συζύγου της έπεσε η 43χρονη φαρμακοποιός Α.Π. το απόγευμα της Πέμπτης 6ης Μαΐου, μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές του δήμου Νέστου, στην Καβάλα.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησε διαζύγιο η 43χρονη - Το προφίλ του 55χρονου δολοφόνου

Σύμφωνα με την οικογένεια της 43χρονης, η γυναίκα πριν από λίγες μέρες, είχε ζητήσει από το σύζυγό της να χωρίσουν.

Ο πατέρας και ο θείος της βρήκαν την 43χρονη νεκρή, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις που της έκανε η οικογένεια της, οπότε μετά έγινε γνωστό το αποτρόπαιο περιστατικό.

Η τελευταία της ανάρτηση



 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share