Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: «Δεν είδα κάτι άσχημο» – Τι λέει κοινωνική λειτουργός για την καταγγελία κακοποίησης στη Τζωρτζίνα (Video)

Η έκθεση αφορά τον Οκτώβριο του 2014

6 Μαΐου 2022 20:11
Πάτρα: «Δεν είδα κάτι άσχημο» – Τι λέει κοινωνική λειτουργός για την καταγγελία κακοποίησης στη Τζωρτζίνα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η κοινωνική λειτουργός που επισκέφθηκε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα για να εξετάσει την καταγγελία κακοποίησης που αφορούσε την Τζωρτζίνα -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών– φέρεται να μην εντόπισε κάτι ανησυχητικό στην οικογένεια.

Δείτε επίσης: Νέα "βόμβα" Λέων για Πάτρα: «Συμβατό με ασφυκτικό θάνατο το μελάνιασμα της Μαλένας» (video)

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Live News» ανέφερε πως διαθέτει την σχετική έκθεση που συντάχθηκε και σύμφωνα με την οποία, η καταγγελία έγινε τον Αύγουστο του 2014, ενώ η κοινωνική λειτουργός επικοινώνησε με το ζευγάρι και έκλεισε ραντεβού μαζί τους για τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Με βάση την εκπομπή του Mega λοιπόν, η κοινωνική λειτουργός, φέρεται να ανέφερε ότι «δε θυμάμαι την οικογένεια, δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό εκείνη την χρονική στιγμή. Εάν η οικογένεια απέκτησε προβλήματα στο μέλλον, δεν μπορώ να γίνω μελλοντολόγος. Η δουλεία η δικιά μας είναι να μιλάμε με την οικογένεια, να τους ρωτάμε αν είναι παντρεμένοι, πώς προέκυψε η καταγγελία, πώς ζούνε. Ελέγχουμε αν το σπίτι είναι καθαρό, σε τι περιβάλλον ζει το παιδί. Εγώ έκανα την δουλειά μου, δεν έχω κάτι να ψάξω περισσότερο».

«Πιθανόν να είπα εγώ ότι έγινε η ανώνυμη καταγγελία και ο πατέρας να είπε: “Α ξέρω εγώ”. Αυτό που είπε ο πατέρας (ότι την καταγγελία την έκανε πρώην σύντροφος του) το καταγράφω σαν κάτι που προέκυψε από την κατ’οίκον έρευνα. Η απάντηση δηλαδή είναι τα λεγόμενα του πατέρα. Η κάθε οικογένεια θα πει αυτό που πιστεύει ότι προήλθε η ανώνυμη καταγγελία. Προφανώς δεν είδα κάτι άσχημο, κάτι να με προβληματίσει ως επαγγελματία», πρόσθεσε στη συνέχεια, σύμφωνα με το «Live News».

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share