Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας της κοπέλας και χτυπάγαμε τα παντζούρια στο φαρμακείο» (Video)

Τι λέει ο άνθρωπος που έχει κατάστημα απέναντι από το φαρμακείο

6 Μαΐου 2022 18:59
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας της κοπέλας και χτυπάγαμε τα παντζούρια στο φαρμακείο» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις στιγμές που προηγήθηκαν του στυγερού εγκλήματος στην Καβάλα περιγράφει ο Δημήτρης Βουλγαρίδης, που διατηρεί κατάστημα απέναντι από το φαρμακείο, στο οποίο ο 55χρονος στραγγάλισε τη γυναίκα του και έπειτα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία με την γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η τελευταία ανάρτηση της 43χρονης - «Ποτέ μην μετανιώνεις...»

Όπως περιγράφει μιλώντας στο Mega, του τηλεφώνησε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας για να πάει στο φαρμακείο να δει τι γίνεται και αν η κόρη του ήταν καλά. «Χτυπούσαμε παντζούρια, προσπαθούσαμε να δούμε τι συμβαίνει αλλά δεν απαντούσε κανείς και μετά είπαμε στον πατέρα της να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία» λέει ο κ. Βουλγαρίδης.

«Ήρθε η αστυνομία και μπήκαν από την πίσω πόρτα του φαρμακείου και βρήκαν την κοπέλα νεκρή και τον σύζυγο που είχε κόψει τις φλέβες και στα δύο του χέρια» περιγράφει ενώ δεν γνωρίζει αν προηγήθηκε επικοινωνία του δράστη και της αστυνομίας.

«Η κοπέλα ήταν έξω καρδιά, με το χαμόγελο στα χείλη, βοηθούσε τον κόσμο και τους ηλικιωμένους» αναφέρει.

Όσον αφορά στο αν είχε διακρίνει κάτι περίεργο ή ύποπτο όταν είδε το ζευγάρι την ημέρα του εγκλήματος, περιγράφει: «Την είδαμε 1 η ώρα, ήρθε να παραγγείλει για να φάει, 2 η ώρα έκλεισε το φαρμακείο και έφυγαν μαζί. Στις 4 επέστρεψαν με καφέ στο χέρι, μπήκαν μέσα και μετά από λίγο είδαμε ότι έκλεισαν τα παντζούρια».

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Κατέβασε τα ρολά του φαρμακείου, τη σκότωσε και μετά έκανε μονόζυγο»

O κάτοικος του χωριού Απόστολος Τζουρίδης βρίσκεται και αυτός μαζί με πάρα πολλούς συμπολίτες του έξω από το φαρμακείο που διατηρούσε η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγο της. Ο ίδιος είπε στο Newsbeast τα εξής: «Η χρυσή αυτή γυναίκα δεν έμενε εδώ στο χωριό, αλλά στον Αμυγδαλεώνα, άλλο χωριό έξω από την Καβάλα. Στις Πήγες είχε το φαρμακείο της. Το είχε πάνω από 10 χρόνια το φαρμακείο. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για διαμάχες και προστριβές μεταξύ τους, μόνο το ότι ήταν σε διάσταση. Και αυτός ήσυχος ήταν γενικώς. Άλλωστε ούτε έμενε, ούτε εργαζόταν στις Πηγές.

Δεν είδαμε ούτε και ακούσαμε ποτέ διαμάχες. Τη σκότωσε πάντως με φοβερό τρόπο. Ήρθε μεσημέρι προς απόγευμα στο φαρμακείο, κατέβασε τα ρολά, τη σκότωσε και μετά ξανασήκωσε τα ρολά και βγήκε έξω. Πήγε απέναντι στην παιδική χαρά και έκανε μονόζυγο με το πουκάμισο ανοιχτό έξω από το παντελόνι. Ξαναμπήκε μετά μέσα στο φαρμακείο, κατέβασε τα ρολά και έκανε ό,τι έκανε στον εαυτό του. Λένε ότι αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες του. Κατά τις 20.30 ήρθαν και οι γονείς της γυναίκας έξω από το φαρμακείο και την έψαχναν. Αυτή ήταν από 40 έως 46 χρονών, όχι παραπάνω. Ήταν μια πάρα πολύ γλυκιά γυναίκα, εξυπηρετική με όλους μας, ψυχούλα. Πήγαινε τα φάρμακα στα σπίτια όσων τα χρειάζονταν, επαγγελματίας και μαζί πολύ κοινωνική».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share