Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βοιωτία: Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία Σκαφτούρου – Βρέθηκε η μηχανή των δραστών στον τόπο του εγκλήματος (video)

«Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον 55χρονο στην αυλή του εξοχικού του

25 Απριλίου 2022 17:50
Βοιωτία: Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία Σκαφτούρου – Βρέθηκε η μηχανή των δραστών στον τόπο του εγκλήματος (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δολοφονική επίθεση με θύμα τον 55χρονο παλιό γνώριμο της Αστυνομίας και «βαρύ» όνομα της λεγόμενης ελληνικής μαφίας, Γιάννη Σκαφτούρο, σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Οι δράστες «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον 55χρονο στην αυλή του εξοχικού του σπιτιού, στα Δερβενοχώρια, όπου βρισκόταν με περίπου 10 άτομα, συγγενείς και φίλοι λόγω των εορτών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. Σταμάτησαν κοντά στο σπίτι και δύο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, μπήκαν στην αυλή του σπιτιού, όπου βρισκόταν ο Σκαφτούρος με περίπου 10 συγγενείς και φίλους και πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ.

Στον τόπο του εγκλήματος, ο οποίος έχει αποκλειστεί και γίνεται έρευνα, είχαν βρεθεί πάνω από 15 κάλυκες από καλάσνικοφ, αλλά και ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αποδίδουν την δολοφονία σε συμβόλαιο θανάτου, που εκτελέστηκε στο πλαίσιο του πολέμου, που εδώ και καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη στον χώρο της νύχτας, ο οποίος απαριθμεί πολλά θύματα μεταξύ των ηγετικών στελεχών της λεγόμενης ελληνικής μαφίας.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο Σκαφτούρος, ενώ τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κόρη του, 22 ετών και ένας 45χρονος. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ο μεν 45χρονος με ασθενοφόρο, η δε κοπέλα με ΙΧ αυτοκίνητο από τον αρραβωνιαστικό της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μία μηχανή των δραστών παρουσίασε πρόβλημα κατά τη διαφυγή τους. Ξέφυγε από την πορεία της στη διασταύρωση Χασιάς με Στεφάνι και έτσι οι δύο δράστες αναγκάστηκαν να την αφήσουν και να προσπαθήσουν να διαφύγουν με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όμως δεν τα κατάφεραν και, σύμφωνα με την αστυνομία, είτε πέρασε κάποιο αυτοκίνητο συνεργών τους και τους πήρε είτε χάθηκαν μέσα στο δάσος.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share