Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Γιαγιά και μητέρα σκότωσαν 4χρονο κορίτσι - Του έδωσαν να πιεί ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

24 Απριλίου 2022 12:04
Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Γιαγιά και μητέρα σκότωσαν 4χρονο κορίτσι - Του έδωσαν να πιεί ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητο έγκλημα στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όπου ένα 4χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή πίνοντας ένα μπουκάλι ουίσκι. Επίσης, μία μητέρα δολοφόνησε τον 5χρονο γιο της μαζί με τον πατριό του!

Η λέξη «σοκ» δεν μπορεί να περιγράψει τα όσα συνέβησαν σε σπίτι του μικρού κοριτσιού που εξαναγκάστηκε να καταναλώσει τεράστια ποσότητα αλκοόλ κατόπιν εντολής της γιαγιάς του, ενώ η μητέρα του απλά... κοιτούσε!

Η αστυνομία του Baton Rouge συνέλαβε την Kadjah Record, μητέρα του παιδιού η οποία δεν έκανε το παραμικρό για να σταματήσει το άτυχο κορίτσι, καθώς όπως είπε στην αστυνομία πίστευε πως «...θα σταματούσε μετά την πρώτη γουλιά».

Ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα στο αίμα της μικρής China, που υπολογίστηκε 8 φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο οδήγησης για άτομα άνω των 21 ετών.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, γιαγιά και μητέρα έγιναν έξαλλες όταν είδαν το παιδί να πίνει μια γουλιά από το μπουκάλι του ουίσκι αναγκάζοντάς το στη συνέχεια να το πιεί όλο για... παραδειγματισμό. Ο θάνατος της China προήλθε από δηλητηρίαση, καθώς το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του 4χρονου κοριτσιού ήταν 0,680 (όταν το νόμιμο όριο για οδήγηση ατόμων ηλικίας άνω των 21 ετών, που είναι 0,080).

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ

Η γιαγιά του παιδιού, η 53χρονη Roxanne Record αλλά και η 28χρονη μητέρα του, Kadjah Record, κατηγορήθηκαν για φόνο πρώτου βαθμού. Τα έγγραφα κράτησης αναφέρουν ότι η μητέρα «δεν κατάφερε να σταματήσει την Roxanne από το να δώσει το αλκοόλ», προσθέτοντας ότι το παιδί τοποθετήθηκε μέσα σε μια μπανιέρα και δεν αντιδρούσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Advocate, η γιαγιά φέρεται να είπε ότι «αυτό πήγε πολύ μακριά» και «κατέστρεψε τις ζωές όλων», αφού συνελήφθη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share