Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή «βόμβα» από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Αποκάλυψη για τη στιγμή που σκότωσε την Καρολάιν

Μια ακόμη προσπάθεια του να μας πείσει ότι το έκανε εν βρασμώ...

19 Απριλίου 2022 13:45
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή «βόμβα» από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Αποκάλυψη για τη στιγμή που σκότωσε την Καρολάιν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ανατροπή επιχειρεί να πετύχει ο αμετανόητος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, στην προσπάθειά του να μας πείσει ότι... αυτός είναι το θύμα και όχι η Καρολάιν μέσα από τις κινήσεις της τελευταίας στο σπίτι.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο φως τον διάλογο του δικηγόρου του πιλότου με την ιατροδικαστή για το κατά πόσο η άτυχη κοπέλα ήταν ξύπνια προτού την σκοτώσει ο άνδρας της.

Το σενάριο που ψάχνει ο Μπάμπης μήπως γλιτώσει...

Σε αυτό το σενάριο συνηγόρησαν οι καταγραφές από το smart watch της που έδειξαν ότι 20 λεπτά πριν δολοφονηθεί πραγματοποίησε 17 βήματα.

Στην εκπομπή εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης που εκπροσωπεί τον Μπάμπη Αναγνωστοπούλου και επιβεβαίωσε αρχικά ότι ο κατηγορούμενος κάνει ο ίδιος ερωτήσεις στο δικαστήριο ενώ ρωτήθηκε για τα ημερολόγια που άφησε πίσω της η θανούσα, με μια δραματική πράξη να ακολουθεί στο δικαστήριο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share