Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από το «Μακελειό»: Ποια Δήμητρα Πισπιρίγκου; Με αυτή τη γυναίκα χαϊδολογιόταν ο Μάνος (photo)

Την ώρα που το τέρας σκότωνε τα παιδιά του....

14 Απριλίου 2022 09:33
«Βόμβα» από το «Μακελειό»: Ποια Δήμητρα Πισπιρίγκου; Με αυτή τη γυναίκα χαϊδολογιόταν ο Μάνος (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τελευταία εξέλιξη την προφυλάκιση της μητέρας τους, Ρούλας Πισπίρίγκου και τη νέα ιατροδικαστική εξέταση για Μαλένα και Ίριδα.

Μέσα σε όλη αυτή τη θύελλα αντιδράσεων, κάποιοι δε διστάζουν να εκμεταλλευτούν το θέμα, προκειμένου οι πολίτες να αγοράσουν τη φυλλάδα ή να πάρουν τα κλικς.

Σε αυτό το μοτίβο φαίνεται πως κινήθηκε για μια ακόμα φορά το «Μακελειό». Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη φορά κατακεραύνωνε την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, χαρακτηρίζοντας «λεσβία» και τονίζοντας πως η σύλληψή της είναι κοντά.

Σημειώνεται πως με ειρωνική διάθεση, η Δήμητρα Πισπιρίγκου δήλωσε πως «περιμένει τη σύλληψή της».

Αυτή τη φορά η φυλλάδα πάει ένα βήμα παραπέρα την έρευνά της και αποκαλύπτει την γυναίκα με την οποία είχε παράνομο δεσμό ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μάλιστα δε διστάζει να γράψει με έντονα γράμματα: «Αυτή είναι η έξαλλη γκόμενα του κλαρινογαμπρού Μάνου. Την ώρα που χαϊδολογιόταν μαζί της το τέρας σκότωνε τα παιδιά του».

μακελειό μάνος

Ξεσπάθωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Επειδή βρήκα ένα παιδί νεκρό, είμαι συνεργός;» (Video)

Στη διάθεση των Αρχών δήλωσε πως βρίσκεται η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό ήταν παρούσα στο θάνατο του ενός κοριτσιού και συγκεκριμένα, της Ίριδας.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της Ρούλας «καρφώνει» τον Μάνο Δασκαλάκη: «Την ημέρα της ανακοπής έμεινε λίγες ώρες με την Τζωρτζίνα...» (video)

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, παραχώρησε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τόνισε πως: «Δεν έχω να κρύψω κάτι, την αλήθεια θα πω. Επειδή βρήκα ένα παιδί νεκρό, είμαι συνεργός; Οι γιατροί που βρήκαν και την Μαλένα και την Τζωρτζίνα δεν είναι; Το έχω πει πολλές φορές και καταντάω “μαιντανός”, όποια δήλωση μου και να κοιτάξεις, έχω πει ακριβώς τι έχει συμβεί».

«Η Ρούλα δεν ασχολείται με τίποτα άλλο εκτός από το να βρεθεί η αλήθεια για την κεταμίνη»

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η αδερφή της τονίζει πως προσπαθεί να τη βοηθεί να αποδείξει την αθωότητα της. «Η Ρούλα δεν ασχολείται με τίποτα άλλο εκτός από το να βρεθεί η αλήθεια για την κεταμίνη… Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να δούμε και εμείς τι έχει συμβεί. Έμαθα μετά από τη σύλληψη για την ύπαρξη της κεταμίνης… Η Ρούλα δεν πρόλαβε να μου πει, ξύπνησα όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί. Κάποιο λάθος έχει κι όχι από δόλο οι άνθρωποι» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

«Πιστεύω ότι εκεί που είναι η Ρούλα, είναι καθαρά για την κοινή γνώμη»

Σε ότι αφορά την προφυλάκιση της αδερφής της, είπε πως: «Πιστεύω ότι εκεί που είναι η Ρούλα, είναι καθαρά για την κοινή γνώμη… Απ’ ότι έχω δει το μόνο στοιχείο είναι η κεταμίνη. Τώρα για κάποιες συμπεριφορές της Ρούλας… Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Δεν μπορούμε να την κρίνουμε ούτε να τη βάλουμε φυλακή επειδή είναι λίγο απότομη, λίγο ψυχρή, γιατί είναι εσωστρεφής. Θέλει να ξεσπάει μόνη της και δεν κλαίει στις κάμερες όπως έκαναν κάποιοι άλλοι και πρέπει να κριθεί γι’ αυτό. Προσπαθεί να είναι δυνατή. Τρώει όσο θέλει, δεν κάνει απεργία πείνας που λένε…».

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Έχω δώσει το ποινικό μητρώο μου, δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα ποτέ

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου απαντησε και σε όσα έχουν ακουστεί από το πρωί της Δευτέρας (11/04) στην εκπομπή «Πρωινό» για κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος της. «Λένε ότι έχω κατηγορηθεί για κάποια σεξουαλική παρενόχληση. Ας λένε ότι θέλουνε. Ας έρθει κάποιος μπροστά μου να μου πει ναι έχεις κατηγορηθεί. Είναι για γέλια. Έχω δώσει το ποινικό μητρώο μου κι είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα ποτέ. Ένα δικαστήριο έχω για ένα τροχαίο που είχα, μας είχαν χτυπήσει με τη μαμά μου» ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share