Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το βίντεο που δημοσίευσε ο Μάνος Δασκαλάκης λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις για τους γονείς των τριών άτυχων κοριτσιών

7 Απριλίου 2022 13:08
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το βίντεο που δημοσίευσε ο Μάνος Δασκαλάκης λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα νέες αποκαλύψεις για τους γονείς των τριών άτυχων κοριτσιών, που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο στην Πάτρα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τα "κρυφά μηνύματα" της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο μέσα από τη φυλακή.

Το πρωί της Πέμπτης (7/4) η εκπομπή «Το Πρωινό» μετέδωσε ένα βίντεο που ανέβασε στα social media ο Μάνος Δασκαλάκης την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η 9χρονη Τζωρτζίνα. Σε αυτό βλέπουμε τον πατέρα των τριών κοριτσιών να τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο το κομμάτι του Γιάννη Κότσιρα «Έτσι Κι Αλλιώς».

Μαρτυρία «φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκάρει η αποκάλυψη για την εμμονή της με ποδοσφαιριστή - «Έρχεται στο σπίτι μου και λέει...»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μια αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν γνωρίσει τον Μάνο Δασκαλάκη, έγινε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στο «Πρωινό», η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τον προσεγγίζει, εκείνος δεν ανταποκρίνεται και κάπως έτσι ξεκινά να του κάνει την ζωή κόλαση. Παράλληλα, δεύτερη μέρα πήγε στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους.

Η μαρτυρία σοκ για την Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Δυστυχώς τη συγκεκριμένη την γνωρίζω από μικρό κορίτσι 14 χρονών. Από τότε έζησα μια περίεργη κατάσταση όπου με καλούσαν με απόκρυψη όλη μέρα και κανένας δεν μιλούσε. Ανακάλυψα πως ήταν αυτή και θεώρησα πως απλά επειδή ήμουν πολλές ώρες με τον θείο της το κοριτσάκι ενθουσιάστηκε.

Άλλαξα αριθμό κινητού αλλά μετά πάλι από λίγο καιρό ξανά το ίδιο με τις κλήσεις απόκρυψης. Μίλησα τελικά στον προπονητή μου και του λέω συμβαίνει αυτό και μετά ηρέμησε η κατάσταση.

Όμως δεν τελείωσε και μετά σχεδόν από 2 χρόνια άλλαξα και τρίτη φορά αριθμό. Είδα και από είδα και μια μέρα με καλεί η μητέρα της και πως πρέπει να μου μιλήσει επειγόντως μαζί της για την κόρη της (Ρούλα). Έρχεται στο σπίτι μου και μου λέει αν έχω κάνει κάτι μαζί της και της λέω φυσικά και όχι τι είναι αυτά που λέτε;.

Μου λέει τα έχει γράψει όλα στο ημερολόγιο της, πως ήταν η πρώτη της φορά μαζί σου στο σπίτι σου και έχω δει και τα λουλούδια που της έστειλες με καρτούλα που έλεγε: «Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που ζήσαμε, με αγάπη».

Το σοκ μου μεγάλο γιατί πλέον κατάλαβα πως εκείνος ο ενθουσιασμός, πλέον ήταν εμμονή και δεν ξέρω τι άλλο ψυχικό νόσημα μπορεί να θεωρηθεί. Το πρόβλημα είναι ότι προπονητής και γείτονες πίστευαν πως όντως είχα κάνει κάτι μαζί της και δεν μου μιλούσαν και όλοι με έδειχναν με αποτέλεσμα να αλλάξω γειτονιά! Αυτά δεν τα ξέρουν ούτε οι γονείς μου. Από τότε είχε θέματα λοιπόν…».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share