Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Κατακεραύνωσε» τον Μάνο Δασκαλάκη - «Είναι αυτός ταλαιπωρημένος πατέρας;» (Video)

«Εμφανίστηκε με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ»

7 Απριλίου 2022 11:47
Θανάσης Κατερινόπουλος: «Κατακεραύνωσε» τον Μάνο Δασκαλάκη - «Είναι αυτός ταλαιπωρημένος πατέρας;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη την Τετάρτη (7/4) στο γραφείο της ανακρίτριας, συγκέντρωσε πολλά σχόλια, ειδικότερα για τον τρόπο που έφτασε εκεί και το ύφος που είχε αλλά και τις δηλώσεις που έκανε μετά την έξοδό του από αυτό.

Η εικόνα του δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον Θανάση Κατερινόπουλο που έκανε ένα καυστικό σχόλιο για το ύφος που είχε ενώ υποστήριξε πως οι δηλώσεις που έκανε του είχαν υπαγορευθεί δικηγόρο. Παράλληλα, ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες πριν η Ίριδα χάσει την ζωή της.

«Είδαμε έναν θλιμμένο, ταλαιπωρημένο πατέρα με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ, αυτό έδειξε η εμφάνισή του» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛΑΣ στο Star ενώ αναφέρθηκε και στα όσα είπε στις κάμερες.

«Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη νομική», είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Δεν τον κατηγορούν για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια…».

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως τα όσα είπε τα είχε προετοιμάσει από πριν. «Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες» σημείωσε και στάθηκε μάλιστα στο ότι σε κάποιο σημείο μπέρδεψε τα λόγια του.

«Φοβάμαι για τη ζωή της...» - «Παγωμένος» ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου προειδοποιεί για την ψυχολογική της κατάσταση!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στο «Πρωινό» και τον Τάσο Τεργιάκη για τη ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης το δεύτερο 24ωρο της κράτησής της, ενώ εξέφρασε και φόβους για τη ζωή της.

«Η ψυχολογική κατάσταση της κας Πισπιρίγκου είναι άσχημη, οι συνθήκες είναι αυτές που προβλέπονται κανονικά από τη νομοθεσία, δεν υπάρχει κάποια παρεκτροπή. Όσον αφορά το αίτημα για της χορήγησης προστασίας έχει γίνει δεκτό. Σε οποιοδήποτε ερώτημα τέθηκε από την ανακρίτρια έδωσε απάντηση η Ρούλα, ενώ έδωσε τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα, ενώ προέβαλε και τους δικούς της ισχυρισμούς σχετικά με τον χρόνο θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, όσο και με τον χρόνο χορήγησης της κεταμίνης» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακόμα, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. «Η επικοινωνία διακόπηκε μέσα σε μία νύχτα, την πρώτη ημέρα της κράτησής της η επικοινωνία ήταν κανονική». Όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται για τη ζωή της, σημείωσε πως «με όλα αυτά που βλέπω στα Μέσα κι εγώ φοβάμαι για τη ζωή της».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share