Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Βόμβα» για τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Ανατροπή της τελευταίας στιγμής (Video)

Αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή (8/4) η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης

6 Απριλίου 2022 13:30
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Βόμβα» για τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Ανατροπή της τελευταίας στιγμής (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Έλληνας πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν ενώ κοιμόταν, κατηγορείται επίσης και για την εξόντωση του σκυλιού τους, καθώς προσπαθούσε να συγκαλύψει την ενοχή του, σκηνοθετώντας μιας υποτιθέμενη ληστεία κι επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Τι έμαθε η Καρολάιν και την έπνιξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος;

Για τη δολοφονία του σκυλιού αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 10 ετών, ενώ το θέμα απασχολεί και τη βρετανική Daily Mail. Διακοπή της δίκης αναμένεται να ζητήσει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha.

Ο 33χρονος σήμερα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στην Αθήνα, την Παρασκευή 8 Απρίλη, για να δικαστεί για τον φόνο της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, αλλά και την παρεμπόδιση της δικαιοσύνης, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Επίσης, κατηγορείται και για τη δολοφονία του σκυλιού της Καρολάιν, Ρόξι, ενώ αρχικά είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση ζώου.

Η συνήγορος που θα εκπροσωπήσει τη Ρόξι ενώπιον του δικαστηρίου, ανέφερε στη βρετανική Daily Mail ότι θα ζητήσει τη μέγιστη ποινή της 10ετής κάθειρξης για τη δολοφονία του 5 μηνών κουταβιού, επιπρόσθετα με την ποινή για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον 33χρονο πιλότο.

"Είναι σημαντικό να υπάρξει δικαιοσύνη και για τη Ρόξι. Ήταν ένα αποτρόπαιο έγκλημα, γιατί το ζώο δεν δολοφονήθηκε απλά. Πρώτα βασανίστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε, περνώντας τρομερές τελευταίες στιγμές" ανέφερε η συνήγορος του σκυλιού Ευαγγελία Τσανοπούλου, σύμφωνα με την MailOnLine.

"Το σκυλί φορούσε το συνηθισμένο του κολάρο και κρεμάστηκε μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου σκυλιού, κάτι που σημαίνει ότι πέθανε από ασφυξία και βασανίστηκε πολύ πριν αφήσει την τελευταία του πνοή" ανέφερε η κυρία Τσανοπούλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις κατηγορίες, οι δολοφονίες ήταν προμελετημένες και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα αντιμετωπίσει την ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Να υπενθυμίσουμε ότι αφού έπνιξε την Καρολάιν τον περασμένο Μάη ενώ εκείνη κοιμόταν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρέμασε τη Ρόξι από το κάγκελο της εσωτερικής σκάλας στο σπίτι του αντρόγυνου, προσπαθώντας να κάνει την ιστορία που είπε στους αστυνομικούς περί ληστείας πιο πιστευτή.

Ο πιλότος παραδέχτηκε την ενοχή του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, αλλά ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους, όταν η Καρολάιν τον απείλησε ότι θα τον χωρίσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share