Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ανατριχιαστικά πλάνα από την κηδεία της Τζωρτζίνας (Video)

Συγκλονιστικές στιγμές...

6 Απριλίου 2022 12:37
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ανατριχιαστικά πλάνα από την κηδεία της Τζωρτζίνας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο «Πρωινό» σήμερα, Τετάρτη 6 Απριλίου προβλήθηκαν πλάνα από την κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας, την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε με κεταμίνη! Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι αντίκρισε ο Δασκαλάκης και έφυγε από το σπίτι, με τη Ρούλα να απειλούσε να αυτοκτονήσει!

Στο βίντεο όπως θα δείτε και εσείς, ο 30χρονος Μάνος Δασκαλάκης κουβαλάει το φέρετρο της κόρης του, ενώ η Ρούλα στην κηδεία της κόρης της είχε φτιάξει το μαλλί της και το είχε ισιωμένο κάτι που σχολιάστηκε τόσο από το Πρωινό, όσο είχε σχολιαστεί και τις προηγούμενες μέρες από τους χρήστες του twitter!

Tα τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία σχεδόν χρόνια, από το 2019 έως το 2022!Συγκεκριμένα, η 3,5 ετών Μαλένα απεβίωσε το 2019, η 7 μηνών Ίριδα το 2021 και η 9χρονη Τζωρτζίνα το 2022.

Αποκάλυψη: Ανατριχίλα με τους τάφους των παιδιών και της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα - Νέα στοιχεία στο φως

Τι συνέβη στο Α' Νεκροταφείο Πάτρας τόσο στις ταφές των κοριτσιών όσο και της σπιτινοικοκυράς έφερε στο φως η εκπομπή το «Πρωινό», με τα νέα στοιχεία να προκαλούν ανατριχίλα! Παράλληλα, μια μαρτυρία σοκ για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη πρόβαλε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή «Super Κατερίνα»

Στο νεκροταφείο των Άνω Συχαινών, το οποίο βρίσκεται σε 1,5 χλμ απόσταση, έχει γίνει το μνήμα της Τζωρτζίνας και όπως θα δείτε πάνω σε αυτό είναι γραμμένα και τα τρία ονόματα των κοριτσιών. Ακριβώς μπροστά βρίσκεται θαμμένος ο παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου και ακόμα πιο μπροστά βρίσκεται ο κοινός τάφος της Μαλένας και της Ίριδας.

Και όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης, ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να γίνει πιο βαθύς ο τάφος της Τζωρτζίνας, να ταφεί η Τζωρτζίνα χαμηλά, να ρίξουν χώμα και όταν συμπληρωθεί η τριετία να μεταφερθούν εκεί και τα οστά των δύο άλλων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο τάφος έχει αγοραστεί από την οικογένεια και κοστίζει 2-3 χιλιάδες ευρώ, ενώ η σπιτονοικοκυρά άφησε 10.000 ευρώ για να γίνει η καύση της, αλλά τελικά κηδεύτηκε σε ένα πρόχειρο μνήμα χωρίς μάρμαρο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share