Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτο βράδυ στον Κορυδαλλό! Τι ζήτησε να έχει στο κελί - Στην ανακρίτρια τις επόμενες ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης (Video)

Στο μικροσκόπιο και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς

6 Απριλίου 2022 07:49
Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτο βράδυ στον Κορυδαλλό! Τι ζήτησε να έχει στο κελί - Στην ανακρίτρια τις επόμενες ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το πρώτο της βράδυ στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, την ώρα που αναμένονται νέες, ραγδαίες εξελίξεις.

Η 33χρονη βρίσκεται σε ειδικό κελί στον 1ο όροφο της 6ης πτέρυγας, μόνη της, ωστόσο τις πρώτες της ώρες στη φυλακή -όπου και συνειδητοποίησε τι συμβαίνει- ξέσπασε σε κλάματα, Βέβαια, σε γενικές γραμμές χαρακτηρίστηκε ως συνεργάσιμη.

Ενδεικτικά είναι, εξάλλου, τα λόγια της λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, καθώς μιλώντας στο STAR είπε πως «ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. (...) Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή».

Τι ζήτησε να έχει στο κελί

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε δύο πράγματα κατά την κράτησή της στις φυλακές.

Πρώτον, μια τηλεόραση, ώστε να παρακολουθεί τις εξελίξεις (οι οποίες σε μεγάλο βαθμό την αφορούν, κιόλας).

Και, δεύτερον να μπορεί να καπνίζει. Αυτό, πάντως, θα γίνει με την παρουσία ενός φύλακα έξω ακριβώς από το κελί, που θα της κρατά τον αναπτήρα, διότι δεν επιτρέπεται στην ίδια να τον έχει στην κατοχή της για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει πρόσβαση και σε καρτοτηλέφωνο, γι' αυτό ζήτησε και τηλεκάρτες.

Ωστόσο, υπάρχουν φόβοι για τη σωματική της ακεραιότητα, έτσι θα προαυλίζεται μόνη και σε συγκεκριμένες ώρες, θα σιτίζεται μόνη της, ενώ δεν θα έχει καμία οπτική επαφή με άλλες κρατούμενες.

Το Mega έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από κελιά στον Κορυδαλλό που είναι σχεδόν ίδια με αυτό που κρατείται η 33χρονη.

Μάνος Δασκαλάκης: Στην ανακρίτρια τις επόμενες ώρες -«Στροφή» 180 μοιρών, θα υποστηρίξει την κατηγορία

Την ίδια ώρα, πάντως, οι εξελίξεις τρέχουν, αφού πιθανότατα τις επόμενες ώρες θα πάει στην ανακρίτρια και ο Μάνος Δασκαλάκης, προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αυτό σημαίνει ότι η 33χρονη, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, θα έχει απέναντί της -εκτός από τους δικαστές- και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στο μικροσκόπιο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς

Στο μεταξύ, στο προσκήνιο βρίσκεται πια και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς των Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η οικονομική κατάσταση και ο ιατρικός φάκελος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας των διωκτικών αρχών, προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου της τον Σεπτέμβριο του 2020.

Μετά την εισαγγελική εντολή, ο ιατρικός φάκελος είναι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ τα στοιχεία θα εξεταστούν και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εκταφή της, αφού ακολουθηθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share