Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «χτύπησε» το κεφάλι στον τοίχο του κελιού της!

Ένταση στις φυλακές του Κορυδαλλού - Σε συναγερμό οι αρχές για την ασφάλειά της

5 Απριλίου 2022 13:05
Η Ρούλα Πισπιρίγκου «χτύπησε» το κεφάλι στον τοίχο του κελιού της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε απότη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα τόσο από την εισαγγελέα, όσο και από την ανακρίτρια, για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη γυναίκα, η οποία επιμένει ότι είναι αθώα και ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, έφτασε στον Κορυδαλλό με συνοδεία 5 οχημάτων της Ασφάλειας και δύο μοτοσυκλετών, ενώ έξω από τις φυλακές, ο κόσμος που βρέθηκε εκεί της φώναζε και την λίντσαρε.

Η κατηγορούμενη, θα μείνει σε καραντίνα για δύο ημέρες, εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό, ενώ στη συνέχεια θα μείνει σε ένα ειδικό κελί, μόνη της και θα προαυλίζεται μόνη της, για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια με συγκρατούμενους της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «χτύπησε» το κεφάλι στον τοίχο του κελιού της

Ωστόσο, λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη, απευθείας από τις φυλακές Κορυδαλλού, μετέφερε ότι υπάρχει ένταση στο σωφρονιστικό ίδρυμα, καθώς φαίνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να κάνει κακό στον εαυτό της και χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη ρεπόρτερ, αναμένεται να μεταβεί στις φυλακές ο εισαγγελέας. Το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη επιβεβαίωσε και η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, η οποία τόνισε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της, επικρατεί ένταση στον Κορυδαλλό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share