Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνεχίζεται μετά από επεισοδιακή διακοπή η δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Γιατί απουσιάζουν οι γονείς της δολοφονημένης φοιτήτριας;

Όλο το παρασκήνιο

21 Μαρτίου 2022 14:35
Συνεχίζεται μετά από επεισοδιακή διακοπή η δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Γιατί απουσιάζουν οι γονείς της δολοφονημένης φοιτήτριας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών η υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Μετά την τελευταία επεισοδιακή διαδικασία κατά την οποία ορίστηκε νέος συνήγορος υπεράσπισης για τον 23χρονο κατηγορούμενο, αναμένεται η έναρξη της πολυαναμενόμενης, για τους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης, δίκη.

Σε απευθείας σύνδεση η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και ο Δημήτρης Δαμιανός έδωσαν όλο το ρεπορτάζ καθώς και το γιατί δεν παρεβρέθηκαν στο δικαστήριο σήμερα ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου. Ενώ, τρία και πλέον χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης του Ελένης Τοπαλούδη, ο πατέρας της, Γιάννης, αποκαλύπτει πως και το δικό του παιδί είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση με αυτή την 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Αιμορραγούσε η ψυχή μας, κλαίγαμε πάνω σε κάθε ρούχο»

Με αφορμή τη διεθνή έκθεση με ρούχα δολοφονημένων γυναικών και στην οποία θα υπάρχουν ρούχα και της Ελένης Τοπαλούδη, η μητέρα της, η Κούλα Αρμουτίδου μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN.

«Τα διαλέξαμε με τον σύζυγό μου και αιμορραγούσε η ψυχή μας, να κλαίμε πάνω σε κάθε ρούχο, μέχρι να αποφασίσουμε να τα στείλουμε. Ήταν πολύ δύσκολη αυτή η διαδικασία. Να ξέρεις ότι κάποτε αυτά τα ρούχα ντύνανε το κορμί του παιδιού σου και τώρα δεν υπάρχει αυτό το παιδί και θα εκτεθούν σε μία έκθεση για τις δολοφονημένες γυναίκες» δήλωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη φανερά συγκινημένη.

Η Κούλα Αρμουτίδου πρόσθεσε ότι «είναι αιμορραγία, δεν θέλαμε να φύγει τίποτα από το σπίτι αλλά δεν μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή, γιατί σε κάθε ρούχο υπάρχει μία ιστορία ζωής, υπήρχαν όνειρα… Και τώρα υπάρχει μία κραυγή απόγνωσης, απογοήτευσης, θυμού… Δεν υπάρχει αύριο, χρώμα και ελπίδα. Κι εμείς είχαμε όλα αυτά τα όνειρα για το παιδί μας να κάνει πράγματα που ονειρευόταν. Της στέρησαν όλα τα όνειρα, δεν την απόλαυσα… Μου την πήραν μέσα από την αγκαλιά μου μέσα σε μία νύχτα».

Δείτε όλα όσα είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο σχετικό βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share