Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πόσα ακόμη ψέματα θα πει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος; Η νέα μαρτυρία που τον καίει!

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής!

18 Μαρτίου 2022 12:38
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πόσα ακόμη ψέματα θα πει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος; Η νέα μαρτυρία που τον καίει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις εξελίξεις των σημαντικών δικών που λαμβάνουν χώρα σήμερα, την Παρασκευή (18/3), όπως αυτή του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ασχολήθηκε σήμερα με την επόμενη πολυαναμενόμενη δίκη, που δεν είναι άλλη από αυτή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Δείτε επίσης: «Αδιόρθωτος» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τον έπιασαν στις φυλακές να...

Στις 8 Απριλίου έχει οριστεί η δικάσιμος του ανθρώπου που αφαίρεσε την ζωή της Καρολάιν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει αυτά που πρόκειται να καταθέσει στη δίκη για την αδικοχαμένη σύζυγο του, με την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας της, να τοποθετείται επί του θέματος.

Η αντίδραση της Συμβούλου στα λεγόμενα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, απάντησε μέσω της δικηγόρου της, διαψεύδοντας τα όσα πρόκειται να καταθέσει ο κατηγορούμενος για την ψυχική υγεία της αδικοχαμένης.

«Ουδέποτε η Ελένη Μυλωνοπούλου (σ.σ. η σύμβουλος) δήλωσε καθοιονδήποτε τρόπο στον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο ότι η Καρολάιν Κράουτς είχε ναρκισσιστική διαταραχή. Άλλωστε αν κάτι τέτοιο είχε λάβει χώρα θα προέκυπτε από τις καταθέσεις της Ελένης Μυλωνοπούλου ενώπιον των προανακριτικών αρχών». Η δικηγόρος αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί Αναγνωστόπουλου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σύντομα η πελάτισσά της θα το καταθέσει και στο δικαστήριο.

Μάρτυρας κλειδί αλλάζει τα δεδομένα υπέρ του πιλότου

Η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς ήταν μια από τις γυναικοκτονίες του 2021 που κέντρισαν το ενδιαφέρον των media αλλά και του κόσμου, λόγω της βαναυσότητας του εγκλήματος. Τριάντα επτά μέρες μετά την 11 Μαΐου, την ημέρα της δολοφονίας, τελικά ο σύντροφος της νεαρής Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το έγκλημά του, στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο η δίκη ακόμα δεν έχει γίνει, ενώ οι συζητήσεις για τον φόνο εκ προμελέτης ή τον φόνο εν βρασμό ψυχής έχουν ξεκινήσει. Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσε πως ένας από τους βασικούς μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου θα επιχειρήσει να δείξει ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετήμενο, όπως έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα.

Πρόκειται για έναν ειδικό πραγματογνώμονα, ο οποίος θα καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο πιλότος σκότωσε τη σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως θα καταθέσουν και τα δύο πρόσωπα που «καίνε» τον πιλότο.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επεσήμανε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εργάζεται στην καντίνα της φυλακής, ότι είναι πιεσμένος καθώς πλησιάζει η δίκη του και ότι εμμένει στην απόφασή του να κινηθεί εναντίον του ντοκιμαντέρ για την υπόθεση της Καρολάιν Κράουτς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share