Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο φονιάς - Αμετανόητος και κυνικός στην απολογία του

Προκλητική η συμπεριφορά του και οδηγείται στην φυλακή

9 Μαρτίου 2022 19:17
Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο φονιάς - Αμετανόητος και κυνικός στην απολογία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος φονιάς για όσα έκανε στο έγκλημα στην Ανδραβίδα, που συγκλόνισε την Ελλάδα εξαιτίας της ωμότητάς του.

Ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση, κι έτσι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές. Σύμφωνα με το patrisnews η απολογία του κράτησε περίπου τεσσεράμισι ώρες.

Όσα είπε στην απολογία του

«Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι», είπε ο δράστης, στον ανακριτή, σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να διαπράξει το στυγερό έγκλημα, ανατρέποντας την αρχική του εκδοχή. Ο 60χρονος υποστήριξε ότι το ζευγάρι, δημιουργούσε προβλήματα στη μητέρα του 60χρονου, η οποία διαμένει ακριβώς πάνω από το σπίτι που έγινε το φονικό. «Πήγα στο σπίτι τους, μαλώσαμε. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου έβγαλα το όπλο και τους πυροβόλησα». Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή για το τι συνέβη με τα παιδιά, ο δράστης συνέχισε να λέει διαρκώς, πως δεν θυμάται.

Στην ερώτηση, γιατί γύρισε πίσω στο σπίτι του, στην Ανδραβίδα, ο 60χρονος απάντησε πως δεν το έκανε για να πάρει χρήματα, ή για κάποιον άλλο λόγο, αλλά για να ταΐσει τον σκύλο του, ενώ για το όπλο του φόνου, ανέφερε πως ήταν κειμήλιο από τον πατέρα του.

Σημειώνεται πως στον 60χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη, για τετραπλή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ ήδη έχει πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share