Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Εντοπίστηκε άτομο μέσα στο σπίτι του εγκλήματος – Έχει περικυκλωθεί από αστυνομικούς (video)

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ είναι έτοιμες να επέμβουν για τη σύλληψη του ατόμου

4 Μαρτίου 2022 23:26
Μακελειό στην Ανδραβίδα: Εντοπίστηκε άτομο μέσα στο σπίτι του εγκλήματος – Έχει περικυκλωθεί από αστυνομικούς (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη κινητικότητα αυτή την ώρα παρατηρείται γύρω από το σπίτι που έγινε το τετραπλό πρωτοφανές έγκλημα στην Ανδραβίδα, με θύμα ένα νεαρό ζευγάρι και τα δύο από τα τρία παιδιά του ηλικίας ενός και δύο ετών.

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ο δράστης είχε σκάψει λάκκο για να θάψει την οικογένεια - Σοκαριστικά στοιχεία για την τετραπλή δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι κάποιο άτομο πριν από λίγο εντοπίσθηκε να κινείται εντός του σφραγισμένου κτιρίου. Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του βασικού υπόπτου που έχει εξαφανισθεί. Το σπίτι έχει περικυκλωθεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που είναι έτοιμες να επέμβουν για τη σύλληψη του ατόμου που βρίσκεται στο σπίτι.

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ασφυξία η αιτία θανάτου των παιδιών! Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα από τον φριχτό θάνατο των τεσσάρων μελών της οικογένειας που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη.

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς και όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα: «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share