Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Η μακάβρια ανακάλυψη και τα δύο σενάρια που εξετάζει η αστυνομία (video)

H ΕΛΑΣ πλέον εξετάζει και το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

3 Μαρτίου 2022 07:49
Μακελειό στην Ανδραβίδα: Η μακάβρια ανακάλυψη και τα δύο σενάρια που εξετάζει η αστυνομία (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι σε μία μονοκατοικία στην Ανδραβίδα Ηλείας βρέθηκαν νεκροί ένας άνδρας, η σύντροφός του και τα δύο τους παιδιά εκ των οποίων το ένα βρέφος. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που εξετάζει τις σορούς, για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση - Ο φάκελος περνάει στα χέρια εισαγγελέα

Αν και η πρώτη εκτίμηση των Αρχών ήταν ότι ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα, τα δύο τους παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, κατάθεση στην Ασφάλεια θα κληθεί να δώσει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της προανάκρισης. Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι ο άνδρας αυτός να σκότωσε την πρώην σύζυγο του, τον νυν σύντροφο της και τα δύο παιδιά που είχαν αποκτήσει μαζί.

Από το σπίτι έλειπε ο 11χρονος γιος που είχε αποκτήσει η γυναίκα με τον πρώην σύζυγο της, ο οποίος είναι και ο μοναδικός επιζών. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί και γείτονες που δεν μπορούν να πιστέψουν και να εξηγήσουν τι έχει συμβεί, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία της λήψης πληροφοριών από ανθρώπους που γνώριζαν την οικογένεια.

Όλοι τους είναι αλβανικής καταγωγής και είχαν αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, ενώ τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε σύμφωνα με πληροφορίες ο 11χρονος. Εντός της μονοκατοικίας, βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος μαχαίρι, τσεκούρι κι ένας κάλυκας. Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

μακελειο-ανδραβιδα

Νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε το θύμα των πυροβολισμών – Το προφίλ του Χρυσαυγίτη δράστη (video)

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η γυναίκα η οποία δέχθηκε πυροβολισμούς από πρώην σύντροφό της την ώρα που ήταν σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης μαζί με το παιδί της.

Ο δράστης, να σημειωθεί, αυτοκτόνησε. Η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου είχε μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό της στο κατάστημα που διατηρούσε εδώ και χρόνια στην οδό Παπάφη 41.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 19:45 όταν ο άνδρας εισέβαλε στον χώρο και άνοιξε πυρ κατά της μητέρας τριών παιδιών. Από τα πυρά, μάλιστα, τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη της, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ποιος ήταν ο δράστης

Κατά τις πληροφορίες του MEGA, ο δράστης ήταν περίπου 42 ετών και ήταν πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής και φέρεται να διατηρούσε σχολή Πολεμικών Τεχνών στο νησί της Χίου.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι μάλιστα πως ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και ήταν γνωστά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σοκάρει, μάλιστα, η τελευταία ανάρτηση που έκανε πριν το αιματηρό επεισόδιο. «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα, το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ είναι ο θάνατος», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share