Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μιλάμε για ένα δραχμοβώρο τέρας» - Το έντονο ξέσπασμα του παρουσιαστή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Video)

«Να έχω σφάξει τη γυναίκα μου και να...»

23 Φεβρουαρίου 2022 13:40
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μιλάμε για ένα δραχμοβώρο τέρας» - Το έντονο ξέσπασμα του παρουσιαστή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή τα πέντε σημεία του ντοκιμαντέρ για την Καρολάιν που ενόχλησαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τον οδήγησαν στη νομική «οδό».

«Να έχω σφάξει τη γυναίκα μου και να καθίσταμαι ένα καθ’ ομολογίαν δραχμοβώρο τέρας. Ζητάει και λεφτά. Για όλο αυτό το τερατούργημα», είπε φανερά ενοχλημένος.

«Μου έρχεται να κάνω εμετό με όλο αυτό», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας το ρεπορτάζ!

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και πώς οδηγήθηκε στο θάνατο, ήταν το επίκεντρο του ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5, με τίτλο «Καρολάιν: Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά που “κορόιδεψε” τον κόσμο».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μου τηλεφώνησε ο Μπάμπης και μου ζήτησε βοήθεια!» - Αποκαλύψεις σοκ από πρόσωπο «κλειδί»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας της Καρολάιν και του δολοφόνου συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία μιλάει στο ντοκιμαντέρ «Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο», το οποίο σχετίζεται με το έγκλημα των Γλυκών Νερών και φιλοξενείται στο βρετανικό Channel 5.

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, διάρκειας 90 λεπτών, η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είχε καθημερινές επαφές με το ζευγάρι και κυρίως με την Καρολάιν, σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά «on camera».

«Θυμάμαι την στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» ανέφερε η γυναίκα.

Μάλιστα, περιέγραψε ότι της τηλεφώνησε ο πιλότος το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, ζητώντας βοήθεια. «Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξύπνησα τον σύζυγό μου. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο τον Μπάμπη και τον ακούω να φωνάζει…» είπε χαρακτηριστικά.

«Ακόμα και τώρα που μιλάμε, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα, έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη» τονίζει σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη σχέση της με την Καρολάιν.

Αναφερόμενη στην Καρολάιν, αναφέρει τα εξής: «H απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share