Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στα Γιάννενα: Αυτή είναι η 79χρονη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της - Το χρονικό του εγκλήματος (Video)

«Ναι την χτύπησα...»

22 Φεβρουαρίου 2022 08:44
Γυναικοκτονία στα Γιάννενα: Αυτή είναι η 79χρονη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της - Το χρονικό του εγκλήματος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα. Θύμα αυτή τη φορά είναι μία 79χρονη Αμερικανίδα η οποία έχασε τη ζωή της όταν μετά από έναν καυγά που είχε με τον 69χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γιάννενα εκείνος την ξυλοκόπησε.

Μάλιστα, ο ίδιος αρχικά προσπάθησε να καλύψει τις πράξεις του, λέγοντας ότι η γυναίκα έπεσε και χτύπησε, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και ενώπιον των αστυνομικών αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 69χρονος με την 79χρονη άρχισαν να διαπληκτίζονται. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι καυγάδες και οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού είχαν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο δράστης με απίστευτη μανία όρμησε στην σύντροφο του και με τις γροθιές του την χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα. Η 79χρονη άφησε την τελευταία της πνοή και τότε ο σύζυγός της επικοινώνησε με μια γειτόνισσα λέγοντας πως η 69χρονη έπεσε και χτύπησε.

«Πάρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Πρέπει να έρθει γρήγορα ασθενοφόρο στο σπίτι. Η σύζυγος μου έπεσε και χτύπησε. Πάρε τώρα τηλέφωνο», είπε ο δράστης.

Όταν έφτασαν στο σημείο όμως οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία.

«Λάβαμε μια κλήση να μεταβούμε σε μια οικία για μια γυναίκα που είχε κάποιο πρόβλημα φτάνοντας εκεί το ασθενοφόρο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό του ΕΚΑΒ, είδαν ότι μια γυναίκα δεν ήταν εν ζωή. Ενημερώθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής οι οποίοι μεταβήκαν στο σημείο και από εκεί και μετά ανέλαβαν αυτοί την υπόθεση. Εκεί έκρινε το πλήρωμα ότι κάτι περίεργο γινόταν και κάλεσαν την αστυνομία», δήλωσε στο Mega ο Θανάσης Παπαθωμάς, πρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.

Όταν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων προσήγαγαν τον 69χρονο στην αστυνομικοί διεύθυνση εκείνος ομολόγησε τις πράξεις του. «Καυγαδίσαμε όπως κάναμε κάθε φορά. Ναι την χτύπησα, αλλά δεν είχα σκοπό να την σκοτώσω», δήλωσε ο 69χρονος.

Ο 69χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί σήμερα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share