Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί δεν έχει ορισθεί ακόμα η δίκη του Μπάμπη (Video)

Η άρνηση του συζυγοκτόνου να συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν

18 Φεβρουαρίου 2022 12:14
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί δεν έχει ορισθεί ακόμα η δίκη του Μπάμπη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν έχει ορισθεί ακόμα ημερομηνία τέλεσης της δίκης έδωσε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό», ο δικηγόρος, του καθ' ομολογίαν δολοφονόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι εκκρεμεί ακόμη σε επίπεδο συμβουλίου, από τον κύριο εισαγγελέα για νομοτυπικά στοιχεία. Θεωρώ ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχει τελειώσει αυτή η διαδικασία, με τη δίκη να ορίζεται γύρω στον Μάιο με Ιούνιο. Παράλληλα, την καθημερινότητα της μητέρας της Κάρολαιν εν αναμονή της δίκης, έφερε στο φως η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου μέσα από την εκποπμή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η δύσκολη απόφαση των γονιών της Καρολάιν - Τι ζήτησαν για τη δίκη

Η αντίστροφη μέτρηση για το άγριο έγκλημα που συγκλόνησε την Ελλάδα στα Γλυκά Νερά με θύμα την Καρολάιν Κράουτς η οποία έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της έχει ξεκινήσει.

Όλα δείχνουν ότι το αργότερο μέχρι το τέλος του Απριλίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου αφού ξεκινά η δίκη του για το αγριο φονικό.

Ο πιλότος θα ακούσει τις κατηγορίες σε βάρος του, αφού εκτός από τη δολοφονία της Καρολάιν έχει να αντιμετωπίσει τον φόνο του σκύλου τους, ενώ προσπάθησε με τα ψέματα που είπε και με τη ληστεία που σκηνοθέτησε, να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές αρχές. Ενώ, όπως αναφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνέχεια διαβάζει νομικά βιβλία. Ο ίδιος μελετά βιβλία που αναφέρονται στο Ποινικό Δίκαιο και την Ποινική δικονομία. Θέλει να είναι όσο καλά προετοιμασμένος γίνεται.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα εμφανιστούν και οι γονείς της Καρολάιν. Αν θα βρεθούν face to face με τον φονιά της κόρης τους.

Θα πάνε στη δίκη οι γονείς της Καρολαιν

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας δεν θα έφευγαν από την Αλόννησο. Κι αυτό γιατί δεν ήθελαν να αφήσουν το εγγονάκι τους. Έχουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας (βαπτίστηκε τον Οκτώβριο στο νησί των Σποράδων όπου όλοι μένουν μόνιμα) και δεν επιθυμούσαν να κουράσουν με απανωτά ταξίδια τη μικρή. Και φυσικά δεν θέλουν να έρθει σε επαφή με τον πατέρα τους έπειτα από αυτό που συνέβη.

Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς της Καρολάιν, σύμφωνα με την εφημερίδα spirto, σκέφτηκαν πολύ προτού πάρουν την απόφασή τους. Σίγουρα θα προφυλάξουν τη μικρή Λυδία, αλλά δεν είναι δυνατόν να λείπουν από τη δίκη.

Και η στιγμή που θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο τον δολοφόνο του παιδιού τους αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι και τη σύλληψη του Αναγνωστόπουλου δεν περνούσε από το μυαλό τους η πιθανότητα ότι ο γαμπρός τους ήταν εκείνος που έκοψε το νήμα της ζωής στην κόρη τους. Ακόμη και όταν ομολόγησε το έγκλημά του, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι όλο αυτό είναι αλήθεια.

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας spirto για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Και θέλουν να ακούσουν όλες τις εξηγήσεις του σχετικά με τη μοιραία βραδιά στα Γλυκά Νερά. Θεωρούν ότι είναι αδιανόητο, ακόμη κι αν ο Μπάμπης καυγάδισε με την Καρολάιν, να της πήρε τη ζωή και μάλιστα δίπλα στο μωρό τους. Ζήτησαν να είναι εκεί για να μάθουν όλη την αλήθεια.

Ακόμη και σήμερα δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Τους φαίνεται ότι είναι πέρα και από το πιο αρρωστημένο σενάριο όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στο διαμέρισμα του ζευγαριού. Και φυσικά περιμένουν να δουν ποια στάση θα κρατήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει χάσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Μάλιστα θέλουν το μαρτύριό τους να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να μην υπάρξουν αναβολές και να βγει η απόφαση χωρίς καθυστερήσεις.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share