Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κυψέλη - Δε συνεργάζεται η 29χρονη μάνα: Τα πρώτα της λόγια – Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή δολοφονία του 7χρονου πέντε χρόνια μετά (video)

«Φύγε, θα το εξαφανίσω εγώ»

12 Φεβρουαρίου 2022 21:21
Κυψέλη -  Δε συνεργάζεται η 29χρονη μάνα: Τα πρώτα της λόγια – Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή δολοφονία του 7χρονου πέντε χρόνια μετά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τους λόγους και τον τρόπο που σκότωσαν το 7χρονο παιδάκι στην Κυψέλη η μητέρα του και ο σύντροφός της.

Αυτή είναι η μάνα - «τέρας» που έπαιζε βιντεοπαιχνίδια όσο ο σύντροφός της σκότωνε το παιδί της (video)

Επί πέντε χρόνια κατάφεραν να καλύψουν το έγκλημα, ενώ μία σύμπτωση έβαλε το κρίσιμο κομμάτι του παζλ και το αποτρόπαιο έγκλημα ξεσκεσπάστηκε.

Δεν συνεργάζεται η 29χρονη – Τα πρώτα λόγια

Σκληρή και παγερή είναι η εικόνα της μητέρας φόνισσας μετά τη σύλληψή της. Σύμφωνα με τις Αρχές, η 29χρονη δεν είναι συνεργάσιμη, αρνείται όλες τις κατηγορίες, δεν απολογείται για τίποτα ενώ παραμένει ψυχρή και ανέκφραστη.

φρικη-μανα-κυψελη

Τα πρώτα της λόγια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ήταν: «Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε».

Ωστόσο, η εκδοχή του πρώην συντρόφου της φαίνεται να δίνει άλλη οπτική στο συμβάν, με τον ίδιο να ομολογεί γρήγορα τη δολοφονία του παιδιού, να ζητά συγγνώμη και να αποκαλύπτει το σημείο που ήταν κρυμμένα τα οστά του άτυχου 7χρονου. Καλύτερη τύχη είχε το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ένα κοριτσάκι, το οποίο γλύτωσε από τα χειρότερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και όπως είπε ο 33χρονος στις Αρχές, η νεαρή μητέρα και ο ίδιος χρησιμοποιούσαν απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρούν τα παιδιά όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές τους.

Έτσι, το 2017 ο άνδρας, που ήταν χρήστης ναρκωτικών και κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, σκότωσε το 7χρονο αγοράκι, ενώ έναν χρόνο αργότερα, το 2018, το κοριτσάκι της οικογένειας πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο, με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την Εισαγγελία Ανηλίκων και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που το κοριτσάκι έχει αναζητήσει τον αδερφό της, χωρίς να ξέρει τίποτα για την τραγική του κατάληξη.

«Ήταν ατίθασος»

Η μητέρα και ο σύντροφός της συνελήφθησαν και τα όσα είπαν πραγματικά εξοργίζουν. Η μεν μητέρα εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αποτρέψει την κακοποίηση του παιδιού της από τον σύντροφό της και να το γλυτώσει από τα βασανιστήρια, στα οποία το υπέβαλε ο 33χρονος σύντροφός της.

Αποτροπιασμό αν μη τι άλλο προκαλεί η δήλωσή της -την οποία μάλιστα κάνει προς υπεράσπιση τους εαυτού της- ότι δεν ήταν μπροστά την ώρα της δολοφονίας, επί της ουσίας, του παιδιού, καθώς έπαιζε βιντεοπαιχνίδι στο διπλανό δωμάτιο.

Από την πλευρά του ο σύντροφός της, που σκότωσε το παιδί, δήλωσε, όπως μετέδωσε ο Alpha, ότι ο πιτσιρικάς ήταν «πολύ ατίθασος, φώναζε και έδειχνε ασέβεια στη μάνα του». Έκρινε λοιπόν ότι έπρεπε να συναιτίσει το μόλις 7 ετών παιδί με βασανιστήρια: το άφηνε ώρες όρθιο τιμωρία, νηστικό κτλ.

Η ημέρα της δολοφονίας

Την ημέρα που το παιδάκι κατέληξε είχε πάλι προηγηθεί καβγάς και το έβαλαν τιμωρία να κάθετε όρθιο επί πολλές ώρες. Το παιδί κάποια στιγμή το απόγευμα κατέρρευσε από την κούραση και άρχισε να κλαίει. Τότε ο σύντροφος της μάνας του το πήρε το οδήγησε στο δωμάτιό του και του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα, κλείνοντας προφανώς και τη μυτούλα του παιδιού αφού πέθανε από ασφυξία.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι όταν επέστρεψε στο δωμάτιο βρήκε το παιδί νεκρό.

Κατόπιν με ένα κυνισμό που σοκάρει εξηγούν πώς έκρυψαν το πτώμα του παιδιού.

Την επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος ανέλαβε κυρίως ο σύντροφος της μητέρας του 7χρονου. Πέταξε σε κάδους όλα τα ρούχα και τα παιχνίδια του παιδιού και έκρυψε το πτώμα σε μια κατασκευή από τσιμέντο.

Στο μεταξύ είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ότι η αδερφούλα του 7χρονου που θα ρωτούσε για αυτόν δεν θα γυρνούσε σπίτι. Συγκεκριμένα το κοριτσάκι βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι την ημέρα εκείνη και η μητέρα ζήτησε να την κρατήσουν άλλες δύο ημέρες. Έτσι όταν το κοριτσάκι γύρισε και ρώτησε που είναι ο αδερφός της, της είπαν ότι ήρθε ο πατέρας του από την Πολωνία και τον πήρε. Άλλωστε, η απουσία των ρούχων και των παιχνιδιών του 7χρονου από το σπίτι έκανε την εξήγηση πειστική.

Η σύμπτωση που ξεσκέπασε το έγκλημα

Με τους Αστυνομικούς να ψάχνουν μήνες το παιδάκι κυρίως από την επιμονή των γειτόνων, που έβλεπαν και ανησυχούσαν για τις συνθήκες που ζούσαν τα παιδιά, μία τυχαία σύλληψη ήταν αυτή που αποκάλυψε το έγκλημα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η σύλληψη ενός άνδρα για άσχετο λόγο, έλυσε το μυστήριο αφού αυτός είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει για ένα έγκλημα που συνέβη με ένα παιδάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες o άνδρας που έδειξε στους αστυνομικούς προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν για την εξιχνίαση του μυστηρίου, γνώριζε για το έγκλημα από τον ίδιο τον σύντροφο της μητέρας, ο οποίος ένα βράδυ που είχε μεθύσει του το εκμυστηρεύτηκε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share