Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστική μαρτυρία για το νεκρό βρέφος στη Θεσσαλονίκη: «Το είδα γυμνό πάνω στο χόρτο» (video)

Βρέθηκε σε νεκροταφείο της Θέρμης

9 Φεβρουαρίου 2022 15:23
Σοκαριστική μαρτυρία για το νεκρό βρέφος στη Θεσσαλονίκη: «Το είδα γυμνό πάνω στο χόρτο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρήκαν το νεκρό βρέφος στα κοιμητήρια Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

«Όταν με φώναξε ο εργάτης καθαριότητας για το μωρό που είχε βρει, έτρεξα να το δω, ήταν ένα μωρό γυμνό και παγωμένο πάνω στο χόρτο. Ταράχτηκα όταν το είδα, βέβαια τόσο μικρό και αμέσως φώναξα την υπηρεσία» δήλωσε συγκλονισμένος ο Λεωνίδας Μπουμπουγιατζής, υπεύθυνος εργάτης τάφων – εκταφών στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου.

Αντιεμβολιαστές γονείς αρνούνται αίμα εμβολιασμένων για μετάγγιση στο 2χρονο παιδί τους

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη της μητέρας

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη της μητέρας του νεκρού βρέφους καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την ασφάλεια έχει ταυτοποιηθεί. Οι αστυνομικές αρχές αξιοποίησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των κοιμητηρίων και κατέληξαν στον εντοπισμό της ταυτότητάς της.

Υπενθυμίζεται ότι το νεκρό βρέφος βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν άγνωστοι κάλεσαν την Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι υπάρχει ένα νεκρό νεογέννητο στο νεκροταφείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε παγωμένο και χωρίς ίχνος αίματος πάνω από τον χώρο Covid-19 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου. Μάλιστα το βρέφος βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο, οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι πιθανότατα η γυναίκα μπήκε το βράδυ και γέννησε εκεί. Ωστόσο, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το πως συνέβη το περιστατικό.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος δήλωσε στο ThessToday.gr ότι «Δεν πρέπει να να είχε συμπληρώσει έξι μήνες το βρέφος. Το βρήκαν οι εργαζόμενοι, ήρθε το ΑΤ Πυλαίας, αλλά τώρα έχει αναλάβει την υπόθεση η Ασφάλεια και ο ιατροδικαστής».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share