Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η μπυραρία, το κόλπο με τα κινητά και το σημείο του φόνου: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη (Video)

Πώς λειτούργησαν οι δράστες - Ενδείξεις ότι συμμετείχαν 12-13 άτομα

4 Φεβρουαρίου 2022 20:36
Η μπυραρία, το κόλπο με τα κινητά και το σημείο του φόνου: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να συγκεντρώσουν αποδεικτικά στοιχεία για τα άτομα που επέβαιναν στα τρία αυτοκίνητα και συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, έχουν επιδοθεί οι αστυνομικές αρχές. Επίσης, η δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έφερε την παρέμβαση του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το «Live News» του MEGA, υπάρχουν ενδείξεις ότι συμμετείχαν 12-13 άτομα στην επίθεση.

«Οι Αρχές εκτιμούν πως οι δράστες παρακολουθούσαν μια μπυραρία, όπου σύχναζαν οπαδοί του Άρη και θεώρησαν ότι η παρέα του Άλκη βγήκε από εκεί. Έκαναν την επίθεση, τον μαχαίρωσαν και μετά άνθρωποι από τη μπυραρία, που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, βγήκαν και πετούσαν ποτήρια και σκαμπό για να το αποτρέψουν, αλλά ήταν αργά. Υπήρχαν προπαρασκευαστικές ενέργειες», τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, εξηγώντας ότι οι δράστες διάλεξαν το σημείο ώστε να είναι κοντά στη μπυραρία, αλλά όχι τόσο κοντά, ώστε να προλάβουν να φύγουν όταν τους καταλάβουν.

Μάλιστα, οι δράστες είχαν αφήσει τα κινητά τους στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, ώστε να μην εντοπιστούν ή να μην παραπέσουν κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Την ίδια ώρα, γίνονται έλεγχοι στους συνδέσμους των οπαδών της Θεσσαλονίκης και σε τέσσερις συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα, με στόχο να βρεθούν τα αντικείμενα και να ελεγχθεί πόσοι από αυτούς έχουν άδεια λειτουργίας.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στόχος είναι η δημιουργία ενός μητρώου μελών συνδέσμων, ώστε να έχει πρόσβαση η ΕΛ.ΑΣ και ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με τους παράγοντες στην ΠΑΕ, να δημιουργηθεί ένα μητρώο φανατικών οπαδών, ώστε να υπάρξουν και οι προβλεπόμενες ποινές για αυτούς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share