Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Οι γονείς του Άλκη με το ζόρι περπατάνε...» - Ανατριχιάζουν τα λόγια των συγγενών (Video)

«Δεν μπορούν να διαχειριστούν τον χαμό του»

3 Φεβρουαρίου 2022 14:27
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Οι γονείς του Άλκη με το ζόρι περπατάνε...» - Ανατριχιάζουν τα λόγια των συγγενών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτος είναι ο πόνος και η θλίψη στην οικογένεια του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε με δρεπάνι από οπαδό άλλης ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τον 23χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και να τραυματιστούν άλλοι δύο νεαροί στη Θεσσαλονίκη

Η οικογένειά του και οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν μέσα σε κλίμα μεγάλης οδύνης χθες. Ο θείος του 19χρονου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό μετά την κηδεία του ανιψιού του, έκανε λόγο για ένα σπάνιο παιδί που «έφυγε» πολύ άδικα.

Δυστυχώς το παιδί δε θα γυρίσει πίσω, ό,τι και να πούμε, ό,τι και να κάνουμε. Οι γονείς του έχουν μεγάλο βάρος. Θα το έχουν πάντα στις μνήμες του. Να το έχουν και οι άλλοι Έλληνες στη μνήμη τους. Μπορεί να γίνει στον καθένα.

Ο θείος του Άλκη τον έζησε από κοντά, καθώς τα τελευταία χρόνια έμεναν στο ίδιο κτίριο στη Βέροια. «Ήταν πολύ καλό και ήσυχο παιδί. Λέγαμε μαζί τα σχέδιά του. Πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Μαζί με τον πατέρα του κάναμε την μετακόμισή του. Έφυγε άδικα, χωρίς αιτία», πρόσθεσε συγκινημένος.

Αναφερόμενος στην επιθυμία του πατέρα του Άλκη για τον φιλικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη είπε: «Επιθυμία του πατέρα είναι να γίνει ένας φιλικός αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, να είναι όλοι μαζί και τα έσοδα να πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό. Θέλει να συμφιλιωθούν επιτέλους και να στείλει ένα μήνυμα με αυτόν τον τρόπο. Δε θέλει να πάει τζάμπα η απώλειά του. Να μη χαθούν άλλες ψυχές», είπε.

«Οι γονείς του δε μπορούν να διαχειριστούν τον χαμό του Άλκη»

«Οι γονείς του Άλκη με το ζόρι περπατάνε», είπε η θεία του 19χρονου που μίλησε και αυτή στην εκπομπή.

«Είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Είναι βυθισμένοι στον πόνο τους, δεν μπορούν ακόμα να διαχειριστούν τον χαμό του. Συνέχεια κλαίνε, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη», ανέφερε.

«Το παιδί δε θα γυρίσει πίσω. Να πιαστούν οι ένοχοι, γιατί μπορεί να το πάθουν και άλλα παιδιά. Απ΄ότι έχω ακούσει έχει γίνει και σε άλλα μέρη», πρόσθεσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share