Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Δολοφονία 19χρονου Άλκη - Θεσσαλονίκη: “Σφίγγα” ο 23χρονος δολοφόνος - Το προφίλ του (video)

Τι λέει στις Αρχές ο κρατούμενος για τη στυγερή δολοφονία

3 Φεβρουαρίου 2022 07:12
Δολοφονία 19χρονου Άλκη - Θεσσαλονίκη: “Σφίγγα” ο 23χρονος δολοφόνος - Το προφίλ του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αμίλητος ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, κρατείται τις τελευταίες 13 ώρες από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο νεαρός συνελήφθη στο σπίτι του, στο Πανόραμα και το μόνο που έχει πει είναι η ερώτηση «γιατί με κρατάτε», ενώ ζητεί συνέχεια το δικηγόρο του.

Ο νεαρός, ωστόσο, δεν είναι άγνωστος στις Αρχές, καθώς εκκρεμεί σε βάρος του δίκη για ανάλογα επεισόδια, σε απόσταση «αναπνοής» από το σημείο δολοφονίας του 19χρονου. Πρόκειται για επίθεση που είχε γίνει το 2019.

Δύο χρόνια νωρίτερα, το 2017 ήταν μεταξύ αυτών που είχαν προκαλέσει τα σοβαρά αιματηρά επεισόδια πριν από τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό.

Ο 23χρονος πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στις 9 στον Εισαγγελέα, ενώ την ίδια ώρα αναζητούνται οι συνεργοί του στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας του Άλκη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι συνεργοί στο έγκλημα θα κατηγορηθούν ως συνεργοί στην ανθρωποκτονία καθώς υπήρχαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο νεαρός Άλκης κηδεύτηκε χθες στη Βέροια, σε βαρύτατο κλίμα. Το μήνυμα του πατέρα του ήταν που συγκλόνισε, ενώ όλες οι ομάδες πένθησαν για τον Άλκη στέλνοντας κατά τους αγώνες της χθεσινής εμβόλιμης αγωνιστικής τα μηνύματά τους κατά της βίας στα γήπεδα.

Πηγή: ant1news.gr

Δολοφονία Άλκη: Σοκαριστική αποκάλυψη - Ο δολοφόνος είχε επιτεθεί σε νεαρό στο ίδιο σημείο το 2019

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται στο φως το δημοσιότητας που μαρτυρά ότι ο 23χρονος σήμερα δολοφόνος του Άλκη, είχε κάνει άλλη μία επίθεση τον Μάρτιο του 2019 σχεδόν στο ίδιο ακριβώς σημείο, πολύ κοντά στο γήπεδο του Άρη, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ραζή.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr και εκείνη η επίθεση είχε γίνει σχεδόν στο ίδιο ακριβώς σημείο, πολύ κοντά στο γήπεδο του Άρη, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ραζή, στη στάση του ΟΑΣΘ «Στροφή Πανοράματος».

Ελάχιστα μόλις μέτρα μακριά από τη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον αδικοχαμένο Άλκη.

Τι συνέβη;

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου του 2019 και μάλιστα νωρίς το απόγευμα, περίπου στις 16:00. Ξεκίνησε όταν ομάδα τεσσάρων ατόμων, μέσα στην οποία κατηγορείται ότι εμπλεκόταν ο 23χρονος, επιτέθηκε σε έναν νεαρό.

Στη συνέχεια ομάδα ατόμων που αντιλήφθηκε το περιστατικό κυνήγησε τους τέσσερις που ξεκίνησαν το επεισόδιο με ρόπαλα και αιχμηρά αντικείμενα τραυματίζοντας έναν εξ αυτών.

Το άτομο που τραυματίστηκε κατά τη συμπλοκή στη συνέχεια συνελήφθη αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο του 2019 ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα ως εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή, δύο Έλληνες και τρεις Αλβανοί, μεταξύ αυτών και ο 23χρονος σήμερα συλληφθείς, φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης.

Ο 23χρονος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση οπαδικής βίας, η οποία εκκρεμεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share