Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το φονικό δρεπάνι της επίθεσης στον 19χρονο – Πού εντοπίστηκε (video)

Έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια

1 Φεβρουαρίου 2022 16:46
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το φονικό δρεπάνι της επίθεσης στον 19χρονο – Πού εντοπίστηκε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται το δρεπάνι που χρησιμοποίησαν οι δράστες που επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον 19χρονο οπαδό του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr το φονικό όπλο της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 19χρονου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/2).

Το δολοφονικό όπλο εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, δίπλα σε σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά για εξέταση, ενώ τον 19χρονο που πέθανε τον αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Τουλάχιστον 10 άτομα στην αιματηρή επίθεση

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου νεαρού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα.

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη μετά τη δολοφονία του 19χρονου - Οι κραυγές του και οι σοκαριστικές μαρτυρίες

Σε σύλληψη μετατράπηκε μια από τις 15 προσαγωγές που έγιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η σύλληψη σχετίζεται με έναν ναυτικό πυρσό που είχε στη κατοχή του ο ένας από τους 15 προσαχθέντες και όχι με την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης συνεχίζονται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Πώς έγινε η φονική επίθεση

Η ανατριχιαστική επίθεση που οδήγησε στον θάνατο τον 19χρονο και στον τραυματισμό δύο ακόμα συνομηλίκων του σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης κοντά στο γήπεδο του Άρη, με την αστυνομία να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο του οπαδικού κινήτρου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο έγινε με μικρό δρεπάνι!

Σοκαριστικές μαρτυρίες

Κάτοικος της περιοχής στην οδό Θ. Γαζή όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο στο οποίο τραυματίστηκαν και δύο φίλοι του 19χρονου, περιέγραψε τι συνέβη: “Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές“.

Άλλη μάρτυρας, η οποία σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr ήταν και αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία, άκουσε φασαρία μετά τις 12:30 το βράδυ της Δευτέρας καθώς και ένα άτομο να φωνάζει “σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο“.

Μια ακόμη γυναίκα που μένει σε παρακείμενη πολυκατοικία είπε στην ιστοσελίδα Voria.gr ότι μετά τις 12:30 άκουσε φασαρία. “Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν “που είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία” και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου“.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share