Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος σκότωσε τον πατέρα του

O δράστης φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

25 Ιανουαρίου 2022 10:48
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος σκότωσε τον πατέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακή τραγωδία στα Κύμινα Θεσσαλονίκης με 23χρονο να σκοτώνει τον 56χρονο πατέρα του. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο δράστης έχει συλληφθεί από τις Αρχές και προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Κατά το τοπικό μέσο, ο 23χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος, αλλά ούτε και τις συνθήκες. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στο Μοσχάτο, όπου εκτέλεσαν εν ψυχρώ 40χρονο μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του!

23χρονος σκότωσε τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη

Έγκλημα στα Γρεβενά: «Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου» - Μετά τον φόνο είχε διοριστεί σε σχολείο!

Έγκλημα στα Γρεβενά: «Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου». Αυτό είχε υποστηρίξει ο 59χρονος σήμερα, ο οποίος το 1993 είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του, ενώ μετά το φόνο είχε διοριστεί και σε σχολείο! Ο 59χρονος πριν από λίγες ημέρες σκότωσε και τη μητέρα του, την οποία πρώτα είχε βιάσει.

Ο 59χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα και εκτός από την ανθρωποκτονία και τον βιασμό κατηγορείται για βία κατά υπαλλήλων. Κι αυτό γιατί όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον προσαγάγουν μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, ο 59χρονος αντιστάθηκε όχι μόνο απωθώντας τους αλλά και χτυπώντας τους.

Μετά το εξιτήριο που έλαβε τον περασμένο Αύγουστο από την ψυχιατρική κλινική, στην οποία είχε παραμείνει για νοσηλεία 10 μέρες, ο 59χρονος σε καθημερινή σχεδόν βάση πήγαινε στο καφενείο του χωριού του, στα Γρεβενά. Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι τον αντιμετώπιζαν επιφυλακτικά ενώ προσπαθούσαν να είναι προσεκτικοί σε κάθε τους κουβέντα, προκειμένου να μην εκνευριστεί.

Εκείνες τις ημέρες του περασμένου καλοκαιριού, ο 59χρονος τους άφησε όλους άφωνους όταν άρχισε να τους περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τη γιαγιά του του 1993 αναφέρει το thesstoday.gr. «O διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου», είπε για το έγκλημα που διέπραξε σε ηλικία 31 ετών. Για τη δολοφονία της μητέρας του φέρεται να είπε πως «τη σκότωσα γιατί είχε κάψει το φαΐ».

Διορίστηκε ως αναπληρωτής σε σχολείο της Κορίνθου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, με βάση την τότε νομοθεσία, το αντίγραφο ποινικού μητρώου, που αποτελεί απαραίτητο πιστοποιητικό για την έκδοση μεγάλου αριθμού διοικητικών πράξεων, δεν χρειάστηκε να προσκομισθεί καν στη δική του περίπτωση (διορισμός ως αναπληρωτής Γυμναστής σε σχολείο της Κορίνθου).

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share