Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρίκη δίχως τέλος! 37χρονη συμμετείχε σε ομαδικό βιασμό ανήλικης και ανέβασε φωτογραφίες της κακοποίησης

Μαζί με 2 άνδρες

18 Ιανουαρίου 2022 15:30
Φρίκη δίχως τέλος! 37χρονη συμμετείχε σε ομαδικό βιασμό ανήλικης και ανέβασε φωτογραφίες της κακοποίησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 13χρονης από παιδεραστές στη Βρετανία.

Η 37χρονη Vicki Bevan ομολόγησε πως επιτέθηκε επανειλημμένως σεξουαλικά στο κοριτσάκι μαζί με τον 62χρονο Paul Rafferty και τον 42χρονο Tony Hutton, ενώ ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες από την κακοποίηση στο διαδίκτυο.

Η Bevan, από το St. Helens του Merseyside, ξέσπασε σε κλάματα όταν εμφανίστηκε τη Δευτέρα (17/01) στο Liverpool Crown Court μέσω βιντεο-σύνδεσης, ομολογώντας την ενοχή της για 34 σεξουαλικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας κατηγορίας για βιασμό και πέντε για επίθεση με διείσδυση.

παιδεραστια

Παράλληλα, ομολόγησε την ενοχή της για 17 κατηγορίες σχετικά με πορνογραφία ανηλίκου, αλλά και δύο για κατοχή ακραίας πορνογραφίας, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν «εξαιρετικά προσβλητικές και αποκρουστικές» πορνογραφικές εικόνες ζώων.

Τα τρία άτομα που ικανοποίησαν μαζί τις διεστραμμένες, σεξουαλικές ορέξεις τους πάνω στο ανυπεράσπιστο σώμα της 13χρονης, περισσότερες από μία φορές, αναμένεται να υποβληθούν σε ψυχιατρική εξέταση πριν το δικαστήριο ανακοινώσει τις ποινές τους στις 25 Μαρτίου. Έχουν, δε, κριθεί προφυλακιστέοι, ενώ ο «πέλεκυς» της δικαιοσύνης αναμένεται να πέσει βαρύς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share