Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Γαλλία: 38χρονος έκοψε το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα και τα πήγε στην αστυνομία

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

7 Ιανουαρίου 2022 21:59
Φρίκη στη Γαλλία: 38χρονος έκοψε το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα και τα πήγε στην αστυνομία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη στη Γαλλία: Όχι μόνο εμφανίστηκε οικειοθελώς σε αστυνομικό τμήμα, ομολογώντας τη δολοφονία ενός άνδρα, αλλά ένας 38χρονος επέδειξε και τα «λάφυρα» από την απεχθή πράξη του, καθώς μαζί του είχε το κομμένο κεφάλι και τα γεννητικά όργανα του θύματός του!

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στη νοτιοανατολική Γαλλία, με τον 38χρονο να δηλώνει στους αστυνομικούς πως σκότωσε έναν άνδρα, δείχνοντας ως αποδεικτικά στοιχεία ένα κεφάλι και τα γεννητικά όργανα, τα οποία κουβαλούσε σε σακίδιο. «Ένα άτομο πήγε στην αστυνομία του Φρεζίς, αφού έκοψε το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα», ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές της Προβηγκίας – Άλπεων – Κυανής Ακτής σε δελτίο Τύπου.

Η δικαστική αστυνομία διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο 38χρονος δράστης «επιδείκνυε ένα ανθρώπινο κεφάλι» και «αμέσως τέθηκε υπό κράτηση». Σημειώνεται πως ο συλληφθείς ήταν γνωστός στις αρχές για διάφορα μικροαδικήματα. Οι έρευνες συνεχίζονται στον τόπο του εγκλήματος, το σπίτι του 38χρονου.

Ενώ, ένας πατέρας στις ΗΠΑ που πίστευε πως έβλεπε έναν διαρρήκτη να εισβάλει στο σπίτι του σε μια συνοικία του Οχάιο, σκότωσε πυροβολώντας την ίδια του την κόρη, ηλικίας 16 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία και τοπικά αμερικανικά ΜΜΕ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share