Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ειρήνη Λαγούδη: Ανοίγει και πάλι ο φάκελος του θανάτου της! Ποια πρόσωπα εξετάστηκαν και ποιοι νέοι μάρτυρες ετοιμάζονται να καταθέσουν (Video)

Φρίκη με το «θρίλερ της λίμνης»

5 Ιανουαρίου 2022 13:36
Ειρήνη Λαγούδη: Ανοίγει και πάλι ο φάκελος του θανάτου της! Ποια πρόσωπα εξετάστηκαν και ποιοι νέοι μάρτυρες ετοιμάζονται να καταθέσουν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανοίγει ο φάκελος του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που είχε βρεθεί νεκρή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη της Τριχωνίδας.

Ποια πρόσωπα εξετάστηκαν ήδη από τον ανακριτή και ποιοι νέοι μάρτυρες ετοιμάζονται να καταθέσουν για πρώτη φορά, ρίχνοντας φως στο «θρίλερ της λίμνης».

Δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Ειρήνη Λαγούδη: Απειλούν την οικογένεια της! Τι μήνυμα δέχτηκε ο αδερφός της;

Απειλές δέχεται η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, της άτυχης 44χρονης που είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, τον Ιανουάριο του 2018.

«Ψάχνουμε σφαίρες για τον λαγό», ήταν το παράξενο SMS που δέχθηκε ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη. Μαζί με το μήνυμα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αδελφός της 44χρονης δέχθηκε και προειδοποίηση να μην προχωρήσει σε μηνύσεις κατά τεσσάρων ατόμων.

Ειρήνη Λαγούδη

Η οικογένεια της Λαγούδη ήδη έχει κάνει τρεις καταγγελίες, σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής, ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ξεκινήσει έρευνα για τα άτομα που στέλνουν τα απειλητικά μηνύματα.

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη ζητά την προστασία των Αρχών, σημειώνοντας ότι έχουν φτάσει στο σημείο να καταγράφουν τηλεφωνικές συνομιλίες. «Οι απειλές δε μας τρομάζουν», λένε και τονίζουν ότι αυτό που θέλουν είναι να σταματήσουν να προσβάλλουν τη μνήμη της. «Θα προχωρήσουμε στις μηνύσεις ό,τι κι αν κάνουν», υπογραμμίζει ο αδελφός της Λαγούδη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share