Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει το θύμα ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα: «Ήθελε να με σκοτώσει - Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό» (video)

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα περιγράφει η άτυχη γυναίκα

4 Ιανουαρίου 2022 16:42
Συγκλονίζει το θύμα ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα: «Ήθελε να με σκοτώσει - Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον τρόμο που έζησε στα χέρια του 34χρονου Αιγυπτίου περιγράφει η 31χρονη από τον Άγιο Παντελεήμονα η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ομηρίας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

«Μπήκε από τη βεράντα στο σπίτι μου και με πήρε με το ζόρι, με ένα μαχαίρι με τράβηξε από μαλλιά, πήραμε ταξί και ήταν με το μαχαίρι κοντά μου για να μην ζητήσω βοήθεια και πήγαμε σπίτι του», ανέφερε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή Τ-LIVE.

Φρικιαστικό βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 31χρονης – Την χτυπούσε σε ζωντανή μετάδοση

Τότε, ο δράστης «άρχισε με μπουνιές να με χτυπά στο κεφάλι», ενώ «ήθελε να με σκοτώσει και έσπασε τον ναργιλέ του ενώ με το λάστιχο μου έδωσε ξύλο σε όλο το σώμα και το κεφάλι».

ομηρια-κεντρο-αθηνασ

«Όταν ήρθε η αστυνομία με πήγε στη κρεβατοκάμαρα, άλλαξε τα ρούχα μου για να μη φαίνεται το αίμα και είδε ότι οι αρχές πάνε να μπουν από βεράντα. Με πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μπουκάλι με γκάζι και αναπτήρα» σημείωσε, με την Τατιάνα Στεφανίδου να προσθέτει πως ο άνδρας είχε στόχο «να τινάξει στον αέρα το σπίτι» και να τη σκοτώσει.

Η άτυχη γυναίκα συνέχισε λέγοντας πως ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως το θύμα είναι η γυναίκα του και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει καθώς «η Ελλάδα δεν έχει νόμους και με το κεφάλι μου να βγει στον κόσμο και να λέει ότι είναι άνδρας από την Αίγυπτο».

ομηρια-κεντρο-αθηνασ

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο θύτης πήρε το κινητό της με ζόρι από τα χέρια της και άρχισε να κάνει live στο Facebook της για «να δουν ότι είναι άνδρας», ενώ πήρε τον 7χρονο γιο της μέσω messenger και έδειχνε πώς με χτυπάει».

Δεν δίστασε επίσης να βρίσει τον μικρό, λέγοντάς του «φύγε μ@@α και έκλεισε το κινητό μου» με τον ανήλικο να παθαίνει σοκ καθώς είναι πολύ νεαρός στην ηλικία.
Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Ελληνική Αστυνομία που έδρασε άμεσα καθώς «θα με είχε σκοτώσει» ενώ και τώρα «περπατάω με δυσκολία, πονάει όλο μου το σώμα, είμαι χάλια».
Υπενθυμίζεται πως χτες αναρτήθηκε βίντεο όπου ο άνδρας χτυπά τη νεαρή με πρωτοφανή σκαιότητα ενώ απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share