Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Τα στοιχεία που εξετάζονται και το λάθος των δραστών (video)

Όλα όσα εξετάσουν πλέον οι Αρχές στην υπόθεση-θρίλερ

3 Ιανουαρίου 2022 15:33
Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Τα στοιχεία που εξετάζονται και το λάθος των δραστών (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία στο Ντράφι. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά οι αρχές προσπαθούν ακόμα να αποκρυπτογραφήσουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, εξετάζοντας πρόσωπα και πράγματα από το επιχειρηματικό περιβάλλον του.

Γιώργος Κυπαρίσσης: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη! Το τελευταίο του δείπνο και τα καμένα αυτοκίνητα στα Σπάτα!

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και ένα λευκό βανάκι που έχει καταγραφεί σε βίντεο – ντοκουμέντο και μοιάζει να είναι το ίδιο με αυτό που βρέθηκε καμένο μετά την απαγωγή. Οι απαγωγείς έχουν επικοινωνήσει με την οικογένειά του και έχουν ζητήσει λύτρα περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν στείλει φωτογραφίες του επιχειρηματία στον αδερφό του προκειμένου να τον πείσουν ότι όντως έχουν τον 40χρονο στα χέρια τους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

επιχειρηματιασ-ντραφι-απαγωγη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα που απήγαγαν τον επιχειρηματία μιλούσαν καθαρά ελληνικά ενώ εκτιμάται ότι η ομάδα των απαγωγέων μπορεί να αριθμεί και τα πέντε άτομα. Την ίδια ώρα οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν χρήσιμες πληροφορίες.

Ο Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος, υποστράτηγος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία, μίλησε για την απαγωγή, σημειώνοντας: «Πάντα υπάρχουν λάθη και συνήθως τα εντοπίζει η αστυνομία, τα εκμεταλλεύεται και μέχρι στιγμής στην Ελλάδα έχουμε οδηγηθεί στην εξιχνίαση όλων των απαγωγών εκτός μίας, του επιχειρηματία Μεταξά στο Ηράκλειο της Κρήτης».

επιχειρηματιασ-ντραφι-απαγωγη

«Όταν σχεδιάζεις μια απαγωγή και θέλεις να πάρεις χρήματα και να εξασφαλίσεις ότι οι αρχές δεν θα σε πιάσουν, θα πρέπει να το τελειώσεις γρήγορα. Όταν παρεμβάλλεται ένα χρονικό διάστημα που τα πιστωτικά ιδρύματα είναι κλειστά, μάλλον δεν έχεις κάνει καλό σχεδιασμό. Η πραγματικότητα που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα στις απαγωγές είναι ότι κανένας από τους απαχθέντες, όποιο κι αν ήταν το οικονομικό του προφίλ, δεν είχε τη δυνατότητα εκταμίευσης του ποσού που καταβλήθηκε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share