Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στο Μοσχάτο: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 40χρονο μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του (Video)

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

2 Ιανουαρίου 2022 07:52
Άγριο έγκλημα στο Μοσχάτο: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 40χρονο μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριο έγκλημα στο Μοσχάτο: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 40χρονο μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του! Σύμφωνα με τις πληροφορίες το συμβάν εκτυλίχθηκε στην οδό Ταξιαρχών 33, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Γεωργιανό 40 ετών έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πλησίασαν το θύμα που περπατούσε πεζός μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί του και τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 40χρονος που έπεσε νεκρός ήταν σεσημασμένος για κλοπές. Από την πρώτη στιγμή το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα του θύματος, ενώ οι δράστες παραμένουν άφαντοι. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/12) , συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, καθώς όπως αποκαλύφθηκε μια 55χρονη σκότωσε με μαχαίρι τον συνομήλικο σύντροφό της.

Έγκλημα στα Γρεβενά: «Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου» - Μετά τον φόνο είχε διοριστεί σε σχολείο!

Έγκλημα στα Γρεβενά: «Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου». Αυτό είχε υποστηρίξει ο 59χρονος σήμερα, ο οποίος το 1993 είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του, ενώ μετά το φόνο είχε διοριστεί και σε σχολείο! Ο 59χρονος πριν από λίγες ημέρες σκότωσε και τη μητέρα του, την οποία πρώτα είχε βιάσει.

Ο 59χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα και εκτός από την ανθρωποκτονία και τον βιασμό κατηγορείται για βία κατά υπαλλήλων. Κι αυτό γιατί όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον προσαγάγουν μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, ο 59χρονος αντιστάθηκε όχι μόνο απωθώντας τους αλλά και χτυπώντας τους.

Μετά το εξιτήριο που έλαβε τον περασμένο Αύγουστο από την ψυχιατρική κλινική, στην οποία είχε παραμείνει για νοσηλεία 10 μέρες, ο 59χρονος σε καθημερινή σχεδόν βάση πήγαινε στο καφενείο του χωριού του, στα Γρεβενά. Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι τον αντιμετώπιζαν επιφυλακτικά ενώ προσπαθούσαν να είναι προσεκτικοί σε κάθε τους κουβέντα, προκειμένου να μην εκνευριστεί.

Εκείνες τις ημέρες του περασμένου καλοκαιριού, ο 59χρονος τους άφησε όλους άφωνους όταν άρχισε να τους περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τη γιαγιά του του 1993 αναφέρει το thesstoday.gr. «O διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου», είπε για το έγκλημα που διέπραξε σε ηλικία 31 ετών. Για τη δολοφονία της μητέρας του φέρεται να είπε πως «τη σκότωσα γιατί είχε κάψει το φαΐ».

Διορίστηκε ως αναπληρωτής σε σχολείο της Κορίνθου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, με βάση την τότε νομοθεσία, το αντίγραφο ποινικού μητρώου, που αποτελεί απαραίτητο πιστοποιητικό για την έκδοση μεγάλου αριθμού διοικητικών πράξεων, δεν χρειάστηκε να προσκομισθεί καν στη δική του περίπτωση (διορισμός ως αναπληρωτής Γυμναστής σε σχολείο της Κορίνθου).

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share