Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανατροπή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αλήθεια για τη σχέση Αναγνωστόπουλου και Παναγιωτόπουλου που φέρνει νέα στοιχεία

Τι ισχύει τελικά με... τους δύο φίλους;

21 Δεκεμβρίου 2021 18:04
Ανατροπή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αλήθεια για τη σχέση Αναγνωστόπουλου και Παναγιωτόπουλου που φέρνει νέα στοιχεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή έρχεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να βλέπει και πάλι το όνομά του να έρχεται στη δημοσιότητα, λόγω της αποκάλυψης της σχέσης του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μεγάλη απορία έχει προκαλέσει σε πολλούς η σχέση του παρουσιαστή, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον άνδρα που πριν μερικούς μήνες σκότωσε με βίαιο τρόπο την Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι δυο τους ήταν φίλοι, ενώ το πρωί της Τρίτης (21/12), η εκπομπή Super Κατερίνα, μετέφερε νέες πληροφορίες για την άγνωστη σχέση τους.

Ποια η πραγματική τους σχέση

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνωρίζονταν καθώς ο δεύτερος είχε επισκεφθεί πολλές φορές το μαγαζί του πρώτου στην Αλόννησο.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί πολλές φορές στο ίδιο τραπέζι. Κάποιοι ισχυρίζονται μάλιστα πως ο παρουσιαστής είχε ζητήσει από τον πιλότο να κάνουν βόλτες με το ελικόπτερο για να εντυπωσιάσει κάποια κοπέλα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share