Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τον... χαβά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Συνεχίζει να προκαλεί εν όψει της δίκης

Η αντίδρασή του μετά την απόφαση για άμεση παραπομπή

16 Δεκεμβρίου 2021 10:36
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τον... χαβά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Συνεχίζει να προκαλεί εν όψει της δίκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στην τελική της ευθεία, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πάντως να συνεχίζει την προκλητική του στάση εν όψει της δίκης, όπου αναμένεται να παραπεμφθεί άμεσα.

Ο φονιάς της Καρολάιν θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος αλλά και για δυο πλημμελήματα που αφορούν στην ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και την ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Η πρώτη αντίδραση μετά την παραπομπή σε δίκη

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας στα Γλυκά Νερά δεν σκοπεύει να προσβάλει το βούλευμα, δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στον ΑΝΤ1. «Με τα στοιχεία που θα προσκομίσουμε, με τα στοιχεία τα οποία θα ελεγχθούν και από τους δικαστές, θεωρώ ότι όσο μπορέσουμε θα υπερασπιστούμε και τη θέση του κατηγορουμένου, η οποία είναι σαφής και προανακριτικά και ανακριτικά, συν με αυτά που θα προσθέσουμε και στη διάρκεια της δίκης», είπε.

«Αυτό το οποίο θέλουμε να αποδείξουμε είναι ότι δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός. Αυτό το οποίο έγινε αφορούσε εκείνη τη μοιραία νύχτα και τίποτα περισσότερο», υπογράμμισε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share