Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 56χρονος δράστης – Ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του στο ζαχαροπλαστείο

Ο δράστης θα απολογηθεί αύριο (15/12) ενώπιον του ανακριτή

14 Δεκεμβρίου 2021 22:06
Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 56χρονος δράστης – Ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του στο ζαχαροπλαστείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών θα οδηγηθεί αύριο ο 56χρονος ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 55χρονης εν διαστάσει συζύγου του, τη Δευτέρα (13/12), στην Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, μπήκε σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/12) σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι όπου είχε κρύψει το όπλο.

αστυνομια-θεσσαλονικη

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα, η ΕΛ.ΑΣ ανέφερε:

«Πρωινές ώρες (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

αστυνομια-θεσσαλονικη

Η μαρτυρία του αδελφού του θύματος

Όπως δήλωσε χθες ο αδελφός του θύματος, Γιώργος Φουντούνας, η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο – πρατήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Ο ίδιος ενημερώθηκε πως κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share