Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φρίκη με τον... μιμητή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Η αδιανόητη πληροφορία που χρησιμοποίησε ως απολογία για τον φόνο της συντρόφου του

Πήρε... ιδέα από πρωτοσέλιδο εφημερίδας για την υπεράσπισή του;

12 Δεκεμβρίου 2021 15:00
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φρίκη με τον... μιμητή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Η αδιανόητη πληροφορία που χρησιμοποίησε ως απολογία για τον φόνο της συντρόφου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται δυστυχώς να βρήκε... μιμητή, με έναν ομογενή να κάνει ακριβώς όσα και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, σκοτώνοντας την πρώην σύντροφό του και στήνοντας, έπειτα, σκηνικό ληστείας για να καλέσει την Αστυνομία.

Η εν ψυχρώ δολοφονία της 35χρονης Mindy Singer έγινε στη 01:40 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Ο συζυγοκτόνος τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί και της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στον κορμό και το λαιμό. Στη συνέχεια τη μαχαίρωσε με ένα σπαθί 46 ιντσών στα οπίσθια και με ένα κατσαβίδι στο στήθος. Νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος την τοποθέτησε μέσα στη ντουλάπα.

«Νομίζω ότι η οικογένεια του κοριτσιού ερχόταν και την έψαχνε. Ήταν η 3η μέρα που ήρθαν να τη βρουν. Δεν απαντούσαν από το διαμέρισμα» ανέφερε ένας κάτοικος της περιοχής.

Λίγη ώρα αργότερα ο 37χρονος κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως ληστές προσποιούμενοι τους αστυνομικούς εισέβαλαν στο διαμέρισμα και σκότωσαν την Μίντι.

«Εκείνη την ημέρα, εκείνος πήρε την Άμεση Δράση. Είναι ψεύτης. Προσπαθούσε να απαλλάξει τον εαυτό του από αυτό που έκανε. Δεν είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Είναι ψυχοπαθής» πρόσθεσε φίλος της αδικοχαμένης 35χρονης.

Η εν ψυχρώ δολοφονία της 35χρονης στη Νέα Υόρκη ξυπνά μνήμες από την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Και στις δύο περιπτώσεις οι συζυγοκτόνοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα κάλεσαν τις Αρχές λέγοντας ότι ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα του σπιτιού τους… προκειμένου να τους αποπροσανατολίσουν.

Μόλις έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί οι 2 γυναίκες ήταν ήδη νεκρές.

Η υπεράσπισή του... υιοθετήθηκε από ελληνικό πρωτοσέλιδο

Ο ομογενής Πίτερ Οικονόμου αφού χτύπησε τη σύντροφό του στο κεφάλι και στο σώμα με ένα σφυρί στη συνέχεια προσπάθησε να παρουσιάσει την αποτρόπαιη πράξη του ως ληστεία.

«Ο δολοφόνος με έβαλε να σκοτώσω την πρώην κοπέλα μου εκεί πάνω. Είναι κάπου εδώ αυτοί» υποστήριξε ο 37χρονος ομογενής Πίτερ Οικονόμου, την ώρα που οι αστυνομικοί του έχουν περάσει χειροπέδες και τον έχουν βάλει μέσα στο περιπολικό.

Έχει κατακρεουργήσει μέσα στο διαμέρισμα την 35χρονη σύντροφό του προσπαθεί να παραπλανήσει τις Αρχές. Είχε σκηνοθετήσει το φονικό, μια υπόθεση που θυμίζει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με την φρικτή δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σε κατάσταση αμόκ ο 37χρονος σπάει το παράθυρο του περιπολικού και βγαίνει από το τζάμι φωνάζοντας: «Έπαθα καρδιακή προσβολή. Χρειάζομαι ιατρική βοήθεια τώρα», με τους αστυνομικούς να τον τοποθετούν σε φορείο.

Ο ισχυρισμός, ότι ο δολοφόνος τον έβαλε να τη σκοτώσει, μοιάζει πάρα πολύ στο πρωτοσέλιδο, που αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πιέστηκε να ομολογήσει, αφού πρώτα ο Σταύρος Δογιάκης σκότωσε την Καρολάιν και απείλησε το παιδί τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, φυσικά, αν είχε γνώση του πρωτοσέλιδου ο Πίτερ Οικονόμου, αλλά η ομοιότητα της απολογίας του αυτής και του πρωτοσέλιδου είναι συγκλονιστική.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share