Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για την τύχη των τριών παιδιών τους, ηλικίας 10, 8 και 3,5 ετών

10 Δεκεμβρίου 2021 18:23
Αλεξανδρούπολη: Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλεξανδρούπολη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε κατά του 30χρονου που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του Τζεβριέ Εδινερλί.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και πρόκειται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα πληροφορίες του protothema.gr υπήρξε παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών προκειμένου να μεταφερθούν τα τρία ανήλικα παιδιά σε ασφαλές περιβάλλον.

Ο 30χρονος Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, μουσουλμάνος Ρομά, φέρεται ότι κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, η οποία μετά τον τελευταίο της ξυλοδαρμό έχασε την ζωή της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με συγγενή της κοπέλας, ο 30χρονος έκανε συστηματικά χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και χτυπούσε πολλές φορές την γυναίκα του. Προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια της, ακόμη και από την ίδια της την μητέρα, προκειμένου να μην μάθουν όσα άσχημα συνέβαιναν εντός της συζυγικής τους εστίας. Ωστόσο κάποια πράγματα ήταν πολύ δύσκολο να κρυφτούν, για παράδειγμα, οι μελανιές σε όλο το σώμα της από τα βάναυσα χτυπήματά του.

αλεξανδρούπολη συζυγοκτόνος

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της Τζεβριέ.

Ο 30χρονος συζυγοκτόνος απαγόρευε στην άτυχη γυναίκα να έχει την οποιαδήποτε επαφή και με τους φίλους της. Της είχε απαγορεύσει να έχει κινητό τηλέφωνο και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος εργαζόταν για ένα χρονικό διάστημα, περίπου δυο μηνών, στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share