Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Πώς ο 51χρονος έστησε την ενέδρα θανάτου - «Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω» (Video)

«Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει»

10 Δεκεμβρίου 2021 11:45
Έγκλημα στη Γλυφάδα: Πώς ο 51χρονος έστησε την ενέδρα θανάτου - «Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία του 66χρονου άνδρα στη Γλυφάδα, από τα χέρια του γιου της συντρόφου του. Την ίδια ώρα νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 66χρονος μετέβη αμέριμνος το πρωί της Πέμπτης στο μαγαζί του, ένα χρωματοπωλείο, αφότου είχε παρκάρει σε κοντινή απόσταση.

Τη στιγμή που πήγε να ανοίξει την πόρτα, εμφανίστηκε μπροστά του ο 51χρονος γιος της συντρόφου του. Τον έσπρωξε και, πριν το άτυχο θύμα προλάβει να αντιδράσει, τού κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 51χρονος μαχαίρωνε τον 66χρονο συνολικά για περίπου 40 δευτερόλεπτα, κάτι που αποδεικνύει το μένος του δράστη.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, τα τραύματα που έφερε το θύμα από το μαχαίρι ήταν στην κοιλιακή χώρα, το θώρακα και τον λαιμό. Στη συνέχεια, ο δράστης μετέβη στην Ασφάλεια όπου παραδόθηκε και ομολόγησε την πράξη του. Τα πρώτα λόγια του, όπως μεταδίδει το MEGA, ήταν: «Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει».

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία στη Γλυφάδα: «Ο 66χρονος ήταν κάτω μαχαιρωμένος και φώναζε ‘Βοήθεια’!»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας με θύμα 66χρονο άντρα στη Γλυφάδα. Ο 66χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, στις έξι το πρωί, από τον 51χρονο γιο της συντρόφου του, όταν πήγε να ανοίξει την οικογενειακή επιχείρηση όπου εργαζόταν και αυτός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν προλάβει να μπει στο χρωματοπωλείο, δέχτηκε επίθεση από τον γιο της συντρόφου του στην οποία και ανήκει το κατάστημα. Αρχικά άρχισαν να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια ο 51χρονος, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 66χρονο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Σοκάρει η περιγραφή γειτόνισσας. Όπως περιγράφει «στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει ”βοήθεια” και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».

Ο δράστης αφού σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share