Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι αποφάσισε να σκοτώσει την Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η μοιραία πρωτοβουλία της συζύγου του

Το περιστατικό που τον οδήγησε στο να της αφαιρέσει τη ζωή

9 Δεκεμβρίου 2021 19:20
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι αποφάσισε να σκοτώσει την Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η μοιραία πρωτοβουλία της συζύγου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δε σταματά να απασχολεί τη δημοσιότητα, με ολοένα και περισσότερες σημαντικές λεπτομέρειες να έρχονται στο φως για το πώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποφάσισε να σκοτώσει την Καρολάιν.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό, ότι η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον άνδρα που τη δολοφόνησε, όπως αποκαλύπτει φίλη του τραγικού θύματος του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Ειδικότερα, όπως αναφέρει επιστήθια φίλη της Καρολάιν, η νεαρή γυναίκα είχε αποφασίσει να χωρίσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά η καραντίνα καθυστέρησε την υλοποίηση της απόφασής της.

Η απόφαση της Καρολάιν για χωρισμό που δεν υλοποιήθηκε...

«Η Καρολάιν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δεν θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… δεν πρόλαβε», αποκάλυψε η φίλη της Καρολάιν σε δήλωση που μεταδόθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Αυτή της η πρωτοβουλία ίσως να ήταν εκείνη, που «πυροδότησε» την απόφαση του Αναγνωστόπουλου να της στερήσει τη ζωή, θέλοντας με μια μικρή έκτιση φυλάκισης να βρεθεί κοντά στην κόρη του αργότερα, αν και φαίνεται πως χάνει κι εκείνη, με την οικογένεια της Καρολάιν να έχει την επιμέλεια και να είναι σίγουρο, ότι θα δώσει τη «μάχη» της, με μια ακόμη θλιβερή είδηση να γίνεται γνωστή για το συζυγοκτόνο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share