Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Γιατί σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του – Τα πρώτα λόγια του καθ’ ομολογίαν δράστη - Βίντεο ντοκουμέντο

Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

9 Δεκεμβρίου 2021 16:33
Δολοφονία στη Γλυφάδα: Γιατί σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του – Τα πρώτα λόγια του καθ’ ομολογίαν δράστη - Βίντεο ντοκουμέντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προσωπικές διαφορές επικαλέστηκε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/12) στη Γλυφάδα. Ο 51χρονος δράστης σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του στην οδό Βορείου Ηπείρου 4.

Ο άνδρας φαίνεται ότι έστησε καρτέρι στον 66χρονο, διαπληκτίστηκαν έντονα, τον έριξε στη τζαμαρία καταστήματος και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε τουλάχιστον τρεις φορές. Το θύμα είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια ο 51χρονος πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Γλυφάδας και παραδόθηκε.

Τα κίνητρα της δολοφονίας

Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονίας, όταν παραδόθηκε φέρεται πως είναι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, «τον καθάρισα γιατί χρώσταγε λεφτά στη μητέρα μου».

Ο άνδρας φέρεται πως ήταν προετοιμασμένος να σκοτώσει και να παραδοθεί. Μάλιστα όταν έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Γλυφάδας, φέρεται να είπε στον φρουρό: «Έχω σκοτώσει εδώ πιο πάνω έναν άνθρωπο, είχαμε προσωπικές διαφορές»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share