Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα: 51χρονος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Του έστησε καρτέρι και τον μαχαίρωσε

9 Δεκεμβρίου 2021 09:21
Άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα: 51χρονος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα: Νέα υπόθεση δολοφονίας απασχολεί τις Αρχές καθώς ένας 51χρονος έστησε καρτέρι στον σύντροφο της μητέρας του και τον μαχαίρωσε, αφήνοντας τον νεκρό.

Αμέσως μετά παραδόθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας και αυτή την ώρα περιγράφει τι του όπλισε το χέρι και έφτασε στην ανθρωποκτονία. Παράλληλα, την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Σπάρτης, το πρωί της Τετάρτης, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος που έπνιξε τη σύζυγό του στο Βλαχιώτη Λακωνίας ενώ τα δύο τους παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 49χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του με 23 μαχαιριές - Τι είπε στην απολογία του

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οδηγείται μετά την ολιγόλεπτη απολογία του ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 49χρονος, που σκότωσε τη σύζυγό του με 23 μαχαιριές.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, και φέρεται να επανέλαβε όσα είχε ισχυριστεί προανακριτικά όταν παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Προσπάθησε δηλαδή να δικαιολογήσει το στυγερό έγκλημα ισχυριζόμενος πως το θύμα τον απατούσε.

Η νέα γυναικοκτονία έγινε την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του ζευγαριού, που είχε έναν 20χρονο γιο. Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο άνδρας κατάφερε τραύματα με κυνηγετικό μαχαίρι στον θώρακα, στην κοιλιά και στα άκρα του θύματος, που βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share